Usor, usor  Complexul Rezidential Cosmopolis creste ca numar de locuitori si se transforma intr-un mic orasel “verde”. Situat in partea de Nord-Est a Bucurestiului, pe Soseaua de Centura si in zona Bucurestiului cu cel mai mic grad de poluare, accesul rezidentilor in Capitala este foarte rapid, durand doar 15 minute sa ajungi in centru, datorita serviciului de transport Shuttle.

Insa dezvoltatorii isi doresc ca oamenii ce cumpara o locuinta in Cosmopolis sa aiba si mai la indemanana absolut toate facilitatile pe care si le doresc. Astfel, in 2015 ansamblul rezidential va beneficia de propriul sau Mall. Datorita faptului ca vanzarile de apartamente si vile pentru Cosmopolis au avut rezultate spectaculoase in 2013, din ce in ce mai multi investitori doresc sa deschida centre comerciale si filiale in interiorul acestei comunitati. Carrefour este unul din aceste branduri sonore ce a decis sa-si extinda franciza in incinta Cosmopolis si face deja pregatiri pentru a deschide un nou supermarket Carrefour Express.

In concluzie, in mai putin de 2 ani complexul se va bucura de prezenta unui mini-Mall, acest centru comercial avand in plan o investitie initiala de aproximativ 2 milioane de euro, mai ales ca pana atunci se estimeaza ca in complex vor locui circa 5000 de oameni, spre deosebire de 2000 cati sunt in prezent.

Cosmopolis deja pune la dispozitia rezidentilor foarte multe facilitati, precum 3 piscine exterioare, terenuri de baschet si tenis, sala de fitness in aer liber, club de echitatie, locuri de joaca pentru copii, gradinita, supermarket, farmacia, salon de infrumusetare, pizzerie, spalatorie auto sau bancomat. De asemenea, se discuta amenajarea unei plaje pe parginea lacului ce margineste complexul cat si a unui nou teren de tenis suplimentar.