Am bifat primul mare eveniment al verii, Cosmopolis Summer Pool Party, iar cosmopolitanii si prietenii lor nu au pierdut timpul, odata ce s-a dat liber la distractie! Langa cea mai frumoasa piscina din Cosmopolis, rezidentii, invitatii lor si vizitatorii interesati de complexul nostru rezidential au petrecut pana tarziu in sustinuti de un DJ live si de paharele cu cocktailuri colorate.

E loc destul pentru toata lumea, asa ca nu ne-am inghesuit desi a fost o petrecere mare. Cei lenesi au profitat de soarele generos si au stat la plala, cei energici au dansat iar copii au fost in al noualea cer.

Vara a debutat cu o superatmosfera de vacanta in Cosmopolis, pe care o vom pastra cat se poate, Pentru ca ne-am pozitionat astfel incat sa profitam din plin de verdeata si aer curat, si de organizari ocupam noi, ramane in sarcina fiecarui cosmopolitan sa se distreze! Va multumim ca ati fost alaturi de noi si promitem la fel de mult fun si pe viitor.

Pentru cei interesati sa cumpere un apartament in Cosmopolis, va rugam sa completati formularul din noua noastra pagina, in care veti gasi informatii, si veti fi contactati de un consultant. Va asteptam la urmatoarele petreceri!