Si in 2016 ne pastram obiceiul de a castiga premii si distinctii care sa ne consolideze statutul de cel mai bun proiect rezidential din Bucuresti.Gala CIJ Europe Awards, ce a avut loc de curand la Praga, a adus Complexului Cosmopolis distinctia de cel mai bun proiect rezidential din Europa Centrala si de Est.

Aceasta este prima distinctie obtinuta pe plan international de un proiect rezidential din Romania.

 ”Dezvoltam prin Cosmopolis cel mai complex proiect rezidential din intreaga regiune, proiect care va deveni un oras in sine, in viitor.  Avem deja o comunitate care numara circa 4500 de locuitori, o infrastructura generala unica in Romania iar planurile de viitor includ constructia a cel putin 7000 de locuinte noi precum si dezvoltarea continua a facilitatilor pe care le oferim.  

Distinctia obtinuta de Cosmopolis la Praga, precum si discutiile ample despre peisajul romanesc de real estate care au avut loc acolo, denota ca Romania a redevenit o piata atractiva pentru investitorii straini
”, a declarat Ahmet Buyukhanli, presedinte Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului.

 Aproximativ 2.300 de apartamente si vile finalizate, Complexul Cosmopolis are cea mai dezvoltata infrastructura generala din tara noastra. In 2016, peste 350 de locuinte au fost vandute in Cosmopolis, nivelul fiind similar cu cel din 2015. 

Daca vrei sa vezi cum arata locuintele disponibile in Cosmopolis, vezi mai jos oferta standard si hai la o vizionare:Vezi  AICI  oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.
Vezi  AICI  oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
Vezi  AICI  oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
 Vezi  AICI  oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Adresa exacta Complex Cosmopolis: 
Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.