In ciuda crizei financiare, ultimii ani au fost prolifici pentru dezvoltarea imboliara a Bucurestilui, acesta bucurandu-se de o serie de noi complexe rezidentiale in diferite zone ale orasului. Situatia economica a tarii a adus cu sine o scadere a preturilor la apartamente, fiind o perioada extraordinara pentru cei ce planuiesc achizionarea unei proprietati.

Cu toate acestea, atentia clientului la detalii este esentiala, proiectele falimentare de acest gen constituind si ele un pericol real. Asadar, in procesul decisional de cumparare a unui apartament este esential sa luati in calcul stabilitatea proiectului si seriozitatea dezvoltatorului imobiliar.

Opus Land s-a dovedit a fi una din cele mai sigure alegeri din Capitala, proiectul sau principal, Complexul Rezidential Cosmopolis, demonstrand crestere continua si investitii din ce in ce mai mari pe parcursul ultimilor ani. Ansamblul rezidential este in continua dezvoltare, adapostind in prezent aproape 3.000 de locuitori multumiti.

Scopul principal si motto-ul acestui complex este construirea unui cartier la adevaratele standarde europene. Astfel, este complexul cu cel mai mare numar de facilitati interioare, ce includ un supermarket Carrefour, cafenea, gradinita proprie, sala de fitness cu sauna, coafor si salon de beauty, piscine exterioare si multe altele. De asemenea, pentru 2014,  se vor aloca peste 18 milioane de euro constructiilor si imbunatatirilor viitoare.

MID_2658