Cu peste 9.000 de rezidenti si mai mult de 3.600 de locuinte finalizate, la inceput de 2020 am marcat mai bine de 12 ani de cand am inceput acest proiect rezidential unic in Romania.  Si planurile noastre de dezvoltare merg inainte, chiar si acum, in contextul pandemiei.  

Expansiunea cartierului continua: terenul situat in imediata vecinatate a complexului Cosmopolis urmeaza sa fie folosit la extinderea ansamblului, prin construirea de locuinte, spatii verzi, piscine si alte facilitati, asa cum am anuntat la inceputul acestui an.


Continuam sa investim si ne propunem ca anul acesta sa construim inca 500 de apartamente si vile, infrastructura aferenta unui adevarat oras – si inca sapte piscine

Facilitatile existente, diversitatea tipului de locuinte si faptul ca oferim un stil de viata unic au facut ca cererea de locuinte in Cosmopolis sa ramâna constanta, chiar si in aceste zile tulburi.

Interesul major din partea celor care doresc sa isi achizitioneze o casa sau un apartament ne-au incurajat sa continuam expansiunea si sa achizitionam aceasta suprafata mare de teren.

Toti cei peste 9.000 de oameni care locuiesc acum in Cosmopolis sunt garantia care ne motiveaza sa continuam spre obiectivul nostru major: constructia de la zero a primului oras din România de dupa Revolutie.
Doar anul acesta, vom investi peste 22 de milioane de euro in dezvoltarea Cosmopolis
”, a declarat Ahmet Buyukhanli, Presedinte al Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis. 


Planul general pentru aceasta zona, care va cuprinde acelasi mix de facilitati care au consacrat Cosmopolis: piscine, spatii generoase pentru zone verzi, zone de relaxare si locuri de joaca.


Recent am ales sa sponsorizam o solutie moderna de telemedicina, prin care rezidentii Cosmopolis au acces gratuit la servicii medicale. in perioada urmatoare vom inaugura al doilea drum de iesire din proiect, spre localitatea Tunari.

Am inovat in aceasta perioada prin introducerea unor solutii digitale prin care oricine poate intra in contact cu agentii nostri de vânzare si ne poate vizita virtual, prin apeluri video.

Secretul acestui proiect sta in felul in care ii tratam pe cei care aleg stilul de viata Cosmopolis, ei nu devin rezidentii nostri – ei sunt vecinii nostri
”, a declarat Gabriel Voicu, vicepresedinte SVN România si project manager al Cosmopolis. 


Printre facilitatile existente in acest moment in Cosmopolis se numara doua gradinite, o plaja privata pe malul lacului din apropiere, 27 de piscine exterioare dar si locuri de joaca pentru copii si parcuri.

O sala de fitness moderna a fost inaugurata in 2019. Iar Strip Mall Cosmopolis Plaza cu cei 4.000 de metri patrati de suprafata comerciala le ofera rezidentilor acces la un supermarket, cafenele, cofetarii, restaurante, pub, fast-food, brutarie, spatii de servicii, magazine cu produse traditionale, clinica veterinara, farmacie si saloane de infrumusetare.   

Oferta de locuinte este si ea foarte buna si cuprinde peste 25 de tipuri de unitati, cu preturi incepand de la: 

Studio, compartimentat cu 2 Camere - de la 48.110€ + TVA 5% 

Apartament 2 Camere - de la 59.500€ + TVA 5% 

Apartamente 3 Camere - de la 69.700€ + TVA 5% 

Vile P + 1, cu terasa si gradina - de la 96.900€ + TVA   

Daca suna bine si esti interesat sa afli mai multe detalii, solicita o vizionare video online prin completarea formularului de mai jos!