Cu totii suntem diferiti… din fericire! Dezvoltatorii Complexului Rezidential Cosmopolis au inteles acest lucru inca de la inceputul proiectului si au adaptat planurile de constructie astfel incat potentialii clienti sa se poata bucura de una din cele mai vaste si diversificate ofertede apartamente de pe piata imobiliarelor din Romania.

La momentul actual, cei interesati de un apartament in Cosmopolis pot alege din peste 40 de tipuri diferite de apartamente si vile, in functie de nevoile personale de spatiu, numar de camere, buget disponibil, compartimentarea apartamentului sau chiar optiunea de a locui la vila/casa ori la bloc.

In plus, in eventualitatea alegerii unui apartament, Complexul Rezidential Cosmopolis este extrem de ofertant si din punctul de vedere al cladirilor in care doriti sa va achizitionati o locuinta. Va este teama de inaltime sau sunteti ingrijorat sa locuiti intr-o cladire inalta, chiar daca este un proiect nou? Nici o problema, puteti alege unul din blocurile Cosmopolis cu 3 etaje, spre exemplu. Iubiti gradinaritul si ati visat dintotdeauna sa aveti propria curte? Aveti sansa de a cumpara o vila cu gradina proprie la pret de apartament! Va doriti un apartament de lux care sa va ofere conditii exceptionale de viata? Puteti sa va orientati catre penthouse-urile Cosmopolis. Esti proaspat angajat si la inceput de drum? In Cosmopolis exista studiouri cu maxi-confort la un mini-pret, gandite special pentru tine, cu preturi incepand de la 32.100 euro.

Exista o varianta perfecta pentru orice tip de client. Ba chiar mai mult, atunci cand decideti sa programati o vizionare in Cosmopolis, vi se va oferi consultanta financiara gratuita, veti fi indrumat prin toate tipurile de apartamente disponibile si vi se vor prezenta ofertele actuale pentru ca decizia luata sa fie cea mai buna posibil. Si asta nu e tot: dupa ce ai ales apartamentul sau vila ideale pentru tine, Cosmopolis te ajuta in continuare sa te simti absolut minunat in viitoarea ta casa, asadar iti pune la dispozitie consultanta gratuita pentru design interior pentru ca tu sa ai parte de casa visurilor tale in cel mai scurt timp si cu cat mai putin efort.

Fiind un proiect nou, in continua dezvoltare si cu noi tipuri de apartamente construite pe zi ce trece, experienta de cumparare a unui nou apartament este acum mai personalizata ca niciodata, clientul avand avantajul incredibil de a-si alege exact ceea ce doreste, fara a face nici un fel de compromis.

De asemenea, urmareste-ne constant pentru a fi la curent cu promotia noastra saptamanala sau alte oferte care vor pastra in buzunarul tau mii de euro! Mai multe informatii despre tipurile noastre de apartamente, preturi si reduceri poti afla accesand site-ul Cosmopolis. Tot acolo, vei putea primi raspuns pentru orice fel de nelamurire din partea agentilor nostri completand un simplu 
, pentru ca una din persoanele dedicate sa poata lua legatura cu tine.