Finalul lunii noiembrie vine cu o surpriza pentru locuitorii din Cosmopolis: se va deschide noul centru un comercial destinat cumparaturilor si petrecerii timpului liber, Cosmopolis Plaza.

OPUS LAND DEVELOPMENT
a dezvoltat noul Mall pe o suprafata de 10.000 mp, in urma unei investitii de 2,2 milioane de euro.

Bugetul a fost alocat amenajarii terenului si constructiei, dotarii spatiului cu echipamentele si utilitatile necesare, proces care a durat un an.

 Cosmopolis Plaza va avea ca principala ancora, un supermarket Carrefour, cu o suprafata inchiriabila de 950 mp.

Alte nume cunoscute care vor fi prezente in Cosmpolis: Inmedio, un petshop VET Life, un magazin Ocean Fish si pizzeria Domino’s.

Suprafata totala inchiriabila a centrului comercial va fi de 4.100 mp.

Gandit ca un spatiu destinat petrecerii timpului liber, Cosmopolis Plaza va mai pune la dispozitia consumatorilor restaurante, cafenele, un loc de joaca pentru copii, un salon de infrumusetare.

 „Vom deschide centrul comercial pentru a oferi inca o facilitate locuitorilor complexului rezidential. Din momentul in care am inceput dezvoltarea Cosmopolis, am stiut cat de mult ii ajuta pe oameni sa gaseasca tot ce au nevoie chiar in apropierea locuintei. Credem cu tarie in lucrurile care dau valoare proiectului nostru si prin faptul ca punem la dispozitie atat de multe facilitati in apropierea casei, le dam oamenilor posibilitatea sa economiseasca timp. De acum rezidentii Cosmopolis, cei mai multi familii tinere, ocupate cu cresterea copiilor, au aceasta oportunitate si isi pot face cumparaturile sau petrece timpul liber aproape de casa. Un alt lucru foarte important pe care l-am luat in considerare cand am pornit sa schitam planurile pentru acest strip mall, a fost sa dam posibilitatea antreprenorilor care sunt si rezidenti sa isi dezvolte afacerile, indiferent de marime. Astfel, Cosmopolis Plaza gazduieste pe langa ancorele principale si afaceri mai mici, dezvoltate chiar de rezidentii nostrii, si ne mandrim cu acest lucru.”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO OPUS LAND DEVELOPMENT.Cosmopolis Plaza MallPrintre afacerile mai mici, dezvoltate de antreprenorii care locuiesc in complexul rezidential Cosmopolis se numara: un salon de infrumusetare, un magazin de produse bio, unul de produse pentru copii, o florarie, o patiserie, o macelarie si un magazin de cafea si dulciuri.
 Toate acestea completeaza facilitatile deja existente: locurile de joaca pentru copii, cele sapte piscine exterioare, plaja amenajata de pe malul lacului, terenurile de tenis si de baschet, serviciul de transport catre statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu si serviciul de paza permanenta.