Fiind unul din cele mai de success proiecte imobiliare din Bucuresti in acest moment, Complexul Rezidential Cosmopolis a reinventat anul acesta, in colaborare cu Residentialist, agentul exclusiv al ansamblului, conceptul de “business la cheie”

  • Ce inseamna “Business la cheie”?

Este un concept adresat micilor investitori ce doresc sa cumpere una sau mai multe locuinte cu scopul de a le inchiria ulterior, oferind o serie de avantaje unice pe piata romaneasca.

  • Ce ofera Cosmopolis in plus?

Cosmopolis asigura din start garantia chiriei pe minim un an a locuintelor achizitionate in scop investitional! Acest lucru inseamna ca odata cu achizitionarea “apartamentelor la pachet” primiti cu siguranta de 100% un chirias cu contract de minim un an de zile pentru fiecare locuinta cumparata in cadrul proiectului.

In alte cuvinte, ne angajam sa gasim fara comision chiriasi pentru investitorii doritori. Anul acesta s-au vandut deja 25 de locuinte cu scopul de a fi inchiriate ulterior, fiind pentru “micii afaceristi” o investitie si o sursa de venit sigura.

  • Lasa-ti apartamentul sa se plateasca singur!

Teama cumparatorilor privind inchirierea imediata a locuintei achizitionate este eliminata complet din start. Astfel, pana in acest moment absolut toate apartamentele cumparate prin conceptul ”business la cheie” au fost deja inchiriate. Cea mai mare parte a cumparatorilor care au accesat produsul ”business la cheie” au cumparat doua – trei locuinte, cea mai mare tranzactie fiind reprezentata de cumpararea unui pachet de sase apartamente.

  • Cu cat pot inchiria apartamentul din Cosmopolis?

Nivelurile lunare ale chiriilor din Cosmopolis se situeaza la preturi de aproximativ 300 de euro pentru o garsoniera, aproximativ 350 de euro pentru un apartament cu doua camere, aproximativ 400 de euro pentru un apartament cu trei camere si de la 550 de euro pentru o vila.

Acest lucru asigura ca un randamentul anual in euro al achizitiei unei locuinte poate ajunge la 9%, in functie de numarul de locuinte achizitionate si de variantele de mobilare alese, randament care este net superior dobanzilor medii de pe piata bancara, care se situeaza la un nivel de 3%-4% pe an.