Te-ai intrebat vreodata cum e sa traiesti intr-un oras european fara sa pleci din Romania?

Cel mai mare complex rezidential din nordul Bucurestiului este defapt un mic orasel, avand o populatie de peste 2700 de locuitori. Proiectul-oras din Nordul Bucurestiului este un vis devenit realitate, ce intruneste toate cerintele unui oras la standarde europene:

  • Armonie
  • Spatiu
  • Zone verzi
  • Vecini civilizati

In Cosmopolis, procentul de 60% spatii verzi si numai 40% oras, reprezinta numai una dintre promisiunile ce au fost realizate.

Plaja privata la lac, cele 5 piscine exterioare raspandite in tot complexul, terenurile generoase de tenis si baschet, Carrefour market, farmacie, pizzeria, spalatorie auto, bancomat/ATM, toate acestea fac din Cosmopolis un cartier rezidential deosebit.

Pentru si mai multa recreere, locuitorii Cosmopolis au la dispozitie sala de fitness si ore de aerobic in aer liber, club de echitatie sau loc de joaca special amenajat pentru copii.

In incinta complexului exista chiar si gradinita si scoala primara ceea ce permite parintilor sa aiba un program mult mai felxibil

Iar pentru ca specialistii Cosmopolis s-au gandit la toate, locuitorii beneficiaza si de transport asigurat la/de la puncte importante din Bucuresti.

Si pentru ca vorbim de un oras European, vorbim de siguranta locatarilor, atat impotriva eventualilor intrusi, dar chiar si in fata amenintarii unui seism de amploare. In Cosmopolisriscul seismic este zero! Cladirile sunt toate noi si construite la cele mai inalte standarde de siguranta.

Te asteptam la Cosmopolis, pentru a descoperi un cartier rezidential special – un adevarat oras la standarde europene.