Intr-o sambata superba de toamna, i-am urat bun venit in Cosmopolis lui Cori Gramescu! A urmat o ora de Pilates, Yoga si Stretching cu locuitoarele din Complex dornice de miscare. Locatia? La pontonul din Cosmopolis, special amenajat langa lac. Este intr-adevar un loc magic, pe care multi din rezidentii din Complex il iubesc. Locul este unul preferat de oameni pentru ca iti ofera un sentiment placut de revenire in natura, impuls pe care il resimtim din ce in ce mai multi, pe masura ce orasele se aglomereaza si spatiul personal devine din ce in ce mai limitat. Cum se vede Cosmopolis prin ochii instructorului Cori Gramescu?
"Cosmopolis a fost o surpriza placuta pentru mine, nu doar prin preocuparea pentru sport, relaxare si viata sanatoasa pe care am constatat-o atat la participantele la eveniment cat si din partea celor care administreaza complexul, ci mai ales prin conectarea cu realitatea unui ansamblu residential dezvoltat coherent si strategic. Mi-a placut atmosfera din complex, energia domoala care plutea in dimineata aia insorita si m-am simtit bine acolo, in ordinea aia lipsita de rigiditate."
Poti sa citesti aici parerea completa despre Cosmopolis Wellness Day! Iar TU, draga cititorule, daca iti doresti sa locuiesti intr-un Complex Rezidential unde ai la dispozitie o multime de facilitati dedicate timpului liber si miscarii (sala de fitness, teren de baschet, tenis si fotbal, parcuri si nu mai putin de 7 piscine exterioare), atunci te asteptam la o vizionare in Complex sa vezi cu ochii tai cum e viata intr-o comunitate frumoasa si optimista. Cum te programezi la o vizionare sau cum afli mai multe detalii despre Cosmopolis? Simplu: completezi cu datele personale formularul de contact din dreapta paginii si te vom contacta noi in scurt timp. Te asteptam cu drag!