Cu toate criza imobiliara, apartamente de vanzare in Bucuresti exista pe piata, iar cumparatoriii pot alege intre apartamente vechi, sau apartamente noi cu preturi reduse, intr-un complex rezidential care ofera toate posibilitatile pentru ca dumneavoastra sa traiti intr-o comunitate linistita si curata.

Cum alegi dintre apartamentele de vanzare in Bucuresti?

Ceea ce cumparatorii cauta in primul rand la un apartament este ca acesta sa fie confortabil si bine situat. De mai mult timp, centrul Bucurestiului nu mai este in topul preferintelor, cumparatorii fiind mai interesati de achizitia unor apartamente noi. In Cosmopolis, apartamentele noi vin cu avantaje incluse, din toate punctele de vedere: atat al apartamentelor in sine, al preturilor dar si al locatiei si confortului oferit.

Dotarile standard ale unui astfel de apartament in Cosmopolis cuprind: gresie, faianta si parchet de cea mai buna calitate, tamplarie estetica si rezistenta, cu geam termopan, usa metalica la intrare si usi interioare din lemn elegant finisat. Dorinta de a ofericel mai bun confort locuitorilor din Cosmopolis face ca toate apartamentele de vanzare in  sa fie dotate cu sistem de incalzire in podea si centrala proprie pe gaze naturale, care asigura independenta locatarilor si confortul in lunile de iarna, iar baile sunt deja utilate cu instalatii sanitare.

Intr-un cartier rezidential, trebuie sa ai totul la dispozitie, asa ca va oferim:  gradinita, farmacie, cafenea si pizzerie, sala de fitness, curatatorie spalatorie auto,ATM, supermarket, salon de infrumusetare, gradinita, 3 piscine mari, terenuri de sport si locuri de joaca in natura. In ceea ce priveste  dezvoltarea viitoare a fazelor Cosmopolis, aceasta  a fost gandita pentru a fi armonioasa, cat mai putin deranjanta pentru locuitori si, cel mai important, pastram si imbunatatim mereu avantajele oferite cosmopolitanilor.

Daca vrei sa te alaturi comunitatii Cosmopoliscompleteaza formularul si vei fi contactat de un consultatant care te va ajuta sa gasesti cea mai buna varianta de apartament sau vila in Cosmopolis, precum si cea mai buna varianta de plata si finantare.