Stim ca sunteti curiosi sa vedeti cum arata interiorul apartamentelor si al vilelor din Cosmopolis, asa ca azi va vom satisface curiozitatea si va prezentam interiorul din unele locuinte din Complex!

Cu peste 5.000 de locuitori in Cosmopolis pana in prezent, fiecare locatar si-a amenajat casa dupa bunul plac, mai mult sau mai putin colorat. In imaginile de mai jos sunt poze din interiorul locuintelor din Cosmopolis, iar designerii de interior din complex ne dau cateva sugestii pentru amenajarea interioara.
Pentru studio-uri, apartamente cu 2 sau 3 camere recomandam nuante deschise care vor da luminozitate si deschidere apartamentelor.  Bej, cappucino, caffe latte, alb ivoire se combina perfect cu nuantele de maro inchis sau deschis ale mobilierului.

Interior apartament 2 camere

Nuantele de maro iti ofera o senzatie de naturalete si confort. Maro este compus din negru, galben, gri, verde, rosu sau portocaliu si chiar si mov, asa ca se va combina foarte bine cu oricare din aceste culori.

Propunere amenajare interior vila Cosmopolis:

interior_vila_cosmopolis 2

 

In baie poti sa folosesti mozaic. Inca se mentine in topul alegerilor interesante pentru amenajarea baii. Foloseste nuante metalice, silver sau gold – pentru accente luxoase, sau culori deschise, calde, pentru a crea o atmosfera prietenoasa.

interior apartament cosmo
Nuantele de verde din dormitor pot avea efecte psihologice: verdele creeaza o atmosfera calma si relxanta si are efecte asemanatoare cu albastrul.

interior_vila_cosmopolis

Ar trebui sa stiti ca:
Apartamentele tip studio, sunt alegere potrivita pentru cei ce cauta intimitatea unei garsoniere, dar cu spatiu cat un apartament de 2 camere. Studio-urile sunt de 4 tipuri si au intre 54 mp si 61.93 mp.

Apartamentele de 2 camere sunt tot de 4 tipuri si se incadreaza intre 67.41 mp si 90 mp.

Apartamentele de 3 camere sunt disponibile fie in blocuri cu regim scazut de inaltime, fie in blocurile cu 11 etaje si au suprafete intre 86 mp si 127 mp.

Cat despre vile, acestea incep de la 93 mp, si au terasa si gradina inclusa.

Va asteptam in Complexul Cosmopolis sa vedeti cu ochii vostri locuintele disponibile si sa va puneti imaginatia la incercare,  atunci cand va ganditi cum le-ati amenaja.

Completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului, si unul din consilierii nostri te va contacta in curand, pentru a te programa la o vizionare.

Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti