Toamna ne oferă un spectacol cromatic deosebit, așa că poate deveni o adevărată sursă de inspirație pentru decorarea locuinței. Combinațiile de ruginiu, galben, maro și verde creează o atmosferă cozy și primitoare, asigurând o transformare de efect. 

Profita de parcurile si zona de ponton din Cosmopolis si aduna cateva frunze colorate si ghinde pentru a crea decorurile perfecte de toamna, la tine acasa!  

Încearcă și tu:  


1. Piese centrale cu aer tomnatic

 Este mai simplu decât îți imaginezi să aduci magia toamnei în casa ta. Decorează mesele cu piese centrale ce conțin elemente specifice acestui sezon: flori, conuri, ghinde, frunze, dovleci și altele. Aranjează-le astfel încât să obții un echilibru estetic. Poți să folosești vaze ori boluri transparente pentru ca efectul să fie unul deosebit.


2. Platouri cu lumânări și conuri

Lumânările ajută la crearea unui spațiu primitor și relaxant, exact ce ai nevoie după o zi aglomerată. Pentru obținerea unui platou cu aspect tomnatic ai nevoie de câteva lumânări de diferite dimensiuni, ață groasă (cu aspect rustic), frunze, conuri și o tăviță.

 Tot ce trebuie să faci este să fixezi frunzele pe lumânările mai înalte prin înfășurarea aței. Poți să folosești și bandă dublu adezivă pentru mai multă susținere. Așază toate elementele pe tăviță și ornează-ți locuința după noua temă.


3. Vaze cu flori de toamnă

Altă modalitate simplă de a aduce farmecul toamnei în căminul tău este să pui vaze cu flori de sezon în spațiile pe care dorești să le „înveselești”. Decorațiunea poate deveni și mai interesantă dacă îmbraci vazele în materiale de cânepă ori rafie și adaugi funde. 

Toamna este un anotimp bogat în culori, așa că ar trebui să alegi flori de diferite nuanțe și să formezi buchete bogate. 


4. Coronițe realizate din flori și frunze

Coronițele realizate din flori, frunze și alte elemente de sezon pot fi folosite atât ca decorațiuni pentru exterior, cât și pentru interior. Folosește ceea ce îți oferă natură și vei obține niște decorațiuni fermecătoare. 

O coroniță amplasată pe ușă, în zona vizorului, realizată din elemente naturale, va oferi un aer interesant. Mai mult de atât, această activitate va deveni inspirațională și pentru vecinii tăi.


5. Decorațiuni cu dovleci

În afară de prepararea unor rețete delicioase, dovlecii mai pot fi folosiți și pentru a realiza niște decorațiuni inedite. Îi poți folosi pentru a obține un decor cu aer sofisticat, romantic ori rustic, în funcție de stilul de amenajare al camerei. 

Decorațiunile cu dovleci pot fi folosite pentru a decora o masă festivă, luată alături de familie, într-o zi mai specială, o măsuță de cafea ori un dulap. Îndreaptă-ți atenția spre dovleci de dimensiuni mai mici fiindcă îți va fi mai ușor să lucrezi cu ei.

Aceste decorațiuni de toamnă sunt o dovadă clară că detaliile chiar fac diferența.  Dă frâu liber creativității și realizează un decor de poveste dedicat acestui sezon de tranziție, cu acele elemente naturale pe care le gasesti chiar langa apartamentul sau vila ta din Cosmopolis

Click AICI si VEZI OFERTA completa de locuinte din cel mai apreciat complex rezidential al capitalei.