Este, poate, prima intrebare care iti vine in minte atunci cand te hotarasti sa cumperi un apartament, si te gandesti sa vii sa vezi oferta de locuinte disponibile in Cosmopolis.

Sa raspundem la intrebare, pe scurt: apartamentele din Complexul Cosmopolis sunt alegerea ideala pentru o prima casa, pentru cei care vor sa se mute din aglomeratia urbana si sa-si gaseasca un loc linistit, placut, cu vecini civilizati si cu o multime de facilitati la indemana (magazin alimentar bine aprovizionat, piscina, plaja amenajata, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara – si lista poate continua, dar te lasam pe tine sa le descoperi pe toate, sa vii sa le vezi cu ochii tai).

Inainte de ajungi in complex, hai sa-ti spunem ce tipuri de apartamente poti sa gasesti in oferta noastra:

– 4 tipuri de apartamente de tip STUDIO, eficient compartimentate, formate din: bucatarie + living open space; Preturile incep de la 34.600 de Euro + TVA 5%
tip apartament_ studio_cosmopolis

– 4 tipuri de apartamente cu 2 CAMERE, ce pot avea vedere catre parc sau piscina, cu bucatarie inchisa sau deschisa in functie de living. Oricum ai dori apartamentul, gasim solutia potrivita pentru tine. Iar pretul apartamentelor incep de la 49.890 Euro + TVA.

tip apartament_ 2 camere_cosmopolis

– 4 tipuri de apartamente cu 3 CAMERE, fie in blocuri cu regim scazut de inaltime fie in cele de 10 etaje. Acestea dispun de 2 bai, compartimentare ideala si spatioasa, dressing si living open-space imbinat cu bucataria sau separat. Preturile la apartamentele de 3 camere incep de la 56.800 de Euro + TVA.

tip apartament_ 3 camere_cosmopolis

Ne mandrim cu faptul ca am fost desemnat Cel Mai Bun Complex Rezidential din 2014, de catre CIJ Awards Romania, iar asta pentru noi inseamna o recunoastere a grijei pe care o avem fata de locuitorii complexului, dar in acelasi timp ne obliga sa mentinem standardul ridicat si in 2015. In Complexul Cosmopolis am vrut sa construim o comunitate de oameni buni si frumosi, sa punem bazele unui cartier civilizat la standarde europene, in care sa-ti fie drag sa revii acasa, dupa o lunga zi obositoarea la birou. Ne bucuram sa spunem ca am reusit si te invitam si pe tine sa faci parte din familia noastra.   

Daca ti-am starnit interesul, te asteam in Complexul Cosmopolis sa ne cunoastem mai bine! Completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului, si unul din consilierii nostri te va contacta in curand.

PS: continua sa citesti blogul nostru si vei afla detalii despre tot ce te poate interesa – incepand de la solutii de finantare pentru locuinte pana la facilitati complex – gradinita,scoala primara, promotii speciale saptamanale, participari la evenimente si targuri de profil, inaugurari diverse in complex – ex: centrul de activitati artistice Artitudes, si multe alte informatii utile.