A venit primavara in Cosmopolis, si am luat-o inaintea tuturor la ghiocei rasariti, branduse, forsitia (unul dintre primii arbusti care infloresc dupa sezonul rece, ce ne aduce bucurie si culoare si este in mod clar "vestitorul primaverii") si din acest weekend inclusiv magnolii! 

Comunitatea din Cosmopolis se pregateste deja de distractie! Fiecare zi cu soare ne aduce mai aproape de zilele petrecute la piscina! Ne gandim deja la petreceri, la copii jucandu-se in siguranta la locurile de joaca, la plimbari cu bicicleta si dimineti de alergare sau chiar si de Yoga la Ponton! Ce frumos si ce placut e sa fie primavara si sa vezi natura cum revine la viata! 


Suntem norocosi ca avem parte de aer curat, de liniste si de oameni alaturi de care sa ne simtim bine. Cu atat de multe plante si flori si zone verzi, nici nu e de mirare ca locuitorii din Cosmopolis se simt tot timpul ca in vacanta! Ceea ce va dorim si voua! 


Iar un prim pas in acest sens, ar fi sa vezi oferta de apartamente si vile disponibile in Complex: 

-> vezi Apartamente Noi cu 2 Camere incepand de la 46.340 EURO + TVA 

-> vezi Apartamente Noi cu 3 Camere incepand de la 74.890 EURO + TVA 

-> vezi Vila P + 1 cu Gradina  si Terasa la 95.00 EURO + TVA 

O sa-ti placa sa-ti petreci zilele de weekend afara, in natura, la Ponton, savurand o cafea in Strip Mall alaturi de o delicioasa prajitura de la cofetaria La petite. Intre timp, copilul se poate duce la ore de tenis pe terenul Myo Academy din incinta complexului sau la orele de muzica (canto, pian, chitara, balet) la Centrul Artitudes.  


Sa avem o primavara frumoasa, ca o vacanta continua!