Banii pe care ii dai pe chirie, ai putea sa ii dai pe post de rata la propria locuinta. Nu gasesti o garsoniera sub 200 euro chirie in Bucuresti, pe cand ratele pentru propriul apartament, in functie de numarul de camere si mp, ar putea fi tot pe aici sau putin mai mult.  Asa ca te intrebam: de ce sa dai bani la chirie, cand poti cu aceeasi suma sa platesti ratele propriului apartament?

In Cosmopolis, oferta de locuinte noi este foarte variata astfel incat sa gasesti un apartament sau poate chiar o vila, care sa se incadreze in bugetul tau si care sa devina viitoarea ta casa.

In plus, in fiecare saptamana, avem la Promotia Saptamanii un apartament care are un PRET REDUS cu pana la 30%.

In Saptamana 9 - 15 august, avem la promotie un Apartament de 2 CAMERE 77 mp + Terasa 8 mp, redus, de la pretul initial de  66.228 Euro + TVA, cu 15%. Profita de REDUCEREA de 9.628 euro si Cumpara prin PRIMA CASA sau prin RATE Direct la Dezvoltator, un Apartament  de 2 CAMERE cu un pret final de 56.600 EURO + TVA!

 Promotia Saptamanii 9 – 15 Iulie 2018
  Apartament 2 CAMERE, 77 MP cu Terasa 8 mp, 
  etaj 4/6
  Pret lista: 66.228 Euro + TVA
  Pret promotional: 58.823 Euro + TVA 

  Pret Promotia Saptamanii 9  –  15 Iulie: 56.600 Euro + TVA


Asta inseamna un pret de doar 665,8 euro/ mp + TVA! 
Avantaj Client: 9.628 Euro, bani cu care iti poti cumpara o masina sau cu care iti poti amenaja propriul apartament dupa cum doresti.
Printre facilitatile oferite de Cosmopolis se numara si Transport Asigurat, asa ca daca nu ai propria masina tot iti va fi usor sa pleci din Complex.

Hai sa vezi cum poate fi traiul intr-un orasel european ce dispune de toate facilitatile de care ati putea avea nevoie (supermarket, Strip Mall, restaurant, gradinita, scoala primara, locuri de joaca dedicate, farmacie, cainet veterinar, terenuri de tenis, baschet si fotbal, plaja amenajata la Ponton si 7 piscine exterioare dedicate rezidentilor). Programeaza o vizionare si hai sa vezi cu ochii tai toate facilitatile oferite de complex si apartamentele disponibile.

Te vom ajuta sa iei cea mai buna decizie, in functie de locuinta preferata si de variantele de plata cele mai bune in acord cu posibilitatile tale. Te asteptam cu drag!