Stim, nu e nevoie de o sarbatoare speciala ca sa celebram iubirea,  dar daca tot avem una, fie ea si imprumutata, vrem sa profitam de ocazie si sa va facem saptamana mai frumoasa.

Astfel, de Valentine’s Day, Cosmopolis iti face un cadou tie si persoanei iubite. Rezerva sau cumpara o locuinta in Cel mai bun complex al anului 2014, conform CIJ Awards Romania, si noi iti dam cadou un inel din aur alb de 18 carate cu diamant de 0,15-0,20 carate pentru a-l darui persoanei iubite.

Iti oferim ocazia perfecta ca, in luna februarie,  sa cumperi o locuinta noua: casa o cumperi tu, inelul ti-l facem noi cadou.  Declara-i iubirea cu o casa si o promisiune pe masura.

Primul pas este sa te programezi la o vizionare si sa vii sa vezi locuintele disponibile in complexul Cosmopolis si facilitatile pe care le oferim.  De aici, vei fi intampinat de reprezentantii Cosmopolis, care iti vor da toate informatiile necesare ca sa iei cea mai buna decizie.

Cum te programezi la o vizionare?

Intra pe site-ul nostru si in partea dreapta a paginii de pornire (Homepage) gasesti formularul de contact “Afla mai multe detalii!”. Completeaza-l cu atentie si lasa-ne datele tale, vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din agentii nostri.

Cu drag,
Cosmopolis 

LW2