In perioada 4-10  septembrie 2017 va aducem in atentie un apartament cu 3 camere, ce se afla la etajul 9 din 10. 

Oferta Promotionala
 disponibila acum este de neratat pentru ca acest apartament spatios de 128 mp, tocmai bun pentru o familie cu 1 sau 2 copii.Hai sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartament!

Vino sa vezi cum ar putea fi viata ta in Cel Mai Apreciat Complex Rezidential  timp de 3 ani consecutiv - 2014 / 2015 / 2016. 


PROMOTIA SAPTAMANII 4 - 10  septembrie  2017

Ap. 3 CAMERE 128 mp  - Avantaj Client: 28.160 Euro
Etaj -  9/10
Suprafata: 128 mp
Pret initial: 104.960 + TVA
Pret promotional: 94.080 + TVA
Pret Promotional doar pana la data de 10 septembrie: 76.800 Euro+TVA! 

Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.

Programeaza o vizionare
 pentru acest apartament 3 camere cu un pret final excelent: completeaza formularul Afla detalii din dreapta site-ului si te vom contacta ulterior sa stabilim ziua/ora! Vino sa faci parte din comunitatea Cosmopolis!

O comunitate in continua crestere cu peste 5.000 de rezidenti in momentul de fata.  Printre facilitatile pe care locuitorii le au in momentul de fata se numara:  
- 7 piscine exterioare - locuri excelente de relaxare pe timp de vara,
- locuri de joaca si parcuri ideale pentru plimbarile de seara sau plimbarile cu copiii,
- 24/7 paza si protectie asigurate de echipaje BGS,  
- gradinita si scoala primara - mai avem putin si incepe noul an scolar asa ca nu trebuie sa te gandesti sa-ti duci copilul la scoala prea departe de casa,
- supermarket in Strip Mall si o multime de  magazine cu diverse servicii (cabinet veterinar, sala fitness, beauty salon, farmacie etc).

Vezi mai jos oferta standard de apartamente si vile disponibile in Complex si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acestea.

AICI
  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI ai oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Complexul Cosmopolis se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in una din cele mai putin poluate zone din Bucuresti.Adresa exacta Complex Cosmopolis Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.harta_cosmo