Ianuarie este o luna in care simtim nevoia sa o luam de la capat pe toate planurile: personal, profesional si de ce nu, chiar si cu amenajarea interiorului propriei case!

Posibil ca acesta sa fie motivul pentru care pe 14 ianuarie este Ziua Internationala a Amenajarii Casei. Indiferent de motiv, chiar daca nu ai in plan schimbari majore, intra in joc, lasa-ti imaginatia sa zboare si incearca sa regandesti putin felul in care arata locuinta ta.

Un look nou este tot timpul binevenit si te va face sa apreciezi si mai mult confortul propriului camin. Si daca tot suntem pusi pe schimbari, macar sa le facem in ton cu tendintele interanationale! Unele elemente raman mereu in trend, altele vin sa completeze sau sa ofere un vibe nou, dar cel mai important aspect de care iti recomandam sa tii cont este raspunsul la o intrebare esentiala:  ce stil ti se potriveste si cum se poate imbina cu ce ai deja in prezent in locuinta?

Pastreaza in minte raspunsul si hai sa vedem care sunt tendintele in materie de design interior in 2018.

1. Culori, culori si iar culori.
Sau mai bine spus non-culori. Camerele in tonuri inchise de gri pana la negru se pare ca vor fi in trend anul viitor. Avantaje? Pune in evidenta mobilierul si da un aer sofisticat. Vrei ceva inchis, dar nu chiar atat de negru? Ce spui de culoarea anului 2018 desemnata de Institutul Pantone: ultraviolet. Nuantele purpurii sunt deseori asociate cu bogatia, complexitatea, puterea spirituala. Aceasta este o nuanta usor non-conformista, puternica si rezonanta. 

2. Finisaje si texturi inedite
Ai auzit de faux finishing? Este un trend ce implica folosirea de abtibilduri pentru a redecora peretii, gresia, faianta, parchetul... cam tot ce se poate redecora in casa. De aici si denumirea de "fals finisaj", pentru ca se poate inlocui foarte usor cu alt model sau se poate reveni la decorul initial.

3. Catifea si materiale luxuriante, bogate, fine.
Partea buna e ca nici macar nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru ele. Suntem in ianuarie si este plin sezon de reduceri. Pe masura ce luna ianuarie va trece si reducerile vor fi din ce in ce mai mari.
4. Elemente grafice inedite si combinatii de text cu poze.
Daca nu esti fanul simetriei in grafica, acum e momentul potrivit pentru a-ti pune in practica cele mai nastrusnice idei. 

Acum lasa-ti imaginatia sa zboare si incearca sa-ti amenajezi casa cu stil. Spor la cumparaturi!

Daca esti in cautarea unei locuinte in 2018, vezi si oferta promotionala la apartamentele noi tip studio, cu 2 sau 3 camere, sau vilele de vis disponibile in Cosmopolis.

De asemenea, te invitam la o vizionare. Te poti programa foarte usor, prin completarea formularului "Afla mai multe detalii" de mai jos.