Toate componentele unei cladiri – cum ar fi fundatia, peretii, plaseele, acoperisul, ferestrele si usile – sunt concepute pentru a lucra impreuna, pentru a face parte dintr-un tot unitar. Produsele de calitate puse in opera in procesul de constructie au ca rezultat o casa solida, care poate sa reziste testului timpului.

Instalarea elementelor de tamplarie, este un aspect extrem de important. Ferestrele si usi instalate prost nu vor putea asigura un echilibru termic si nu vor mentine o temperature constanta in casa ta.

Cand detii o tamplarie exterioara de calitate, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la pierderile de caldura si transferul termic care s-ar putea realiza prin acestea. Te vei putea bucura de relaxare la temperatura perfecta in interiorul casei tale, indiferent cat de cald sau de frig poate fi afara.

Utilizarea unor produse profesionale de inalta calitate in interiorul casei tale este o investitie care se amortizeaza usor. Facturile de energie vor scadea, deoarece aerul din interior nu se pierde printr-o fereastra care nu asigura o buna izolare termica. Si nici nu vei simti curentii reci in timpul iernii, astfel incat sistemul de incalzire nu va trebuie sa functioneze incontinuu. Vara aerul rece va ramane in interior, iar cel cald nu va putea patrunde din exterior. Te vei putea bucura de economii lunare, astfel, o fereastra de buna calitate va sfarsi prin a se plati singura.

Avand o fereastra de calitate in casa ta, si utilizand astfel putina energie, ajutam si mediul inconjurator prin utilizarea de mai putina energie electrica, gaze naturale, lemn, sau orice alt tip de sursa de energie pe care le utilizati pentru a incalzi sau reci suprafetele, in functie de temperatura exterioara.

Protectia fonica este deasemenea un aspect extrem de important atunci cand alegem tipul de tamplarie pe care il vom instala, Poluarea fonica este in continua crestere, prin urmare necesitattea asigurarii unei izolatii fonice corespunzatoare este un aspect din ce in ce mai important atunci cand alegem sa folosim un anumit tip de tamplarie.

Toate aceste aspect au fost luate in considerare atunci cand specialistii Cosmopolis au ales produsele pe care le-au utilizat la realizarea elementelor de tamplarie exterioara din cadrul celui mai verde compelx rezidential. REZULTATUL: o tamplarie durabila, cu un coeficient de transfer termic cat mai scazut si cu o capacitate cat mai buna de izolare fonica.

Va asteptam sa ne vizitati si sa va convingeti singuri!