Un an nou, o saptamana noua, un nou inceput! Bine ai venit 2018!

Sa ne aduci implinirea a cat mai multe dorinte atat pe plan personal cat si profesional.
Daca esti printre cei care in noul an si-au propus sa achizitioneze o noua locuinta, fie ca e vorba de un apartament sau o vila, verifica si oferta de apartamente disponibile acum in Complexul Cosmopolis si vino la o vizionare.

 Si in 2018 continuam cu o Super Promotie in fiecare saptamana! In fiecare zi de luni, alegem un apartament sau o vila care timp de 7 zile va avea un pret special, pret ce va fi disponibil doar in perioada respectiva.

Reducerile pot ajunge pana la 30%, asa ca merita sa acorzi atentie acestei promotii speciale. Spre exemplu, in saptamana 8- 15 ianuarie, avem la Promotia Saptamanii un Apartament de 3 Camere, de 105 mp, situat la etajul 4/5, adica intr-un imobil cu regim mediu de intaltime, care are un pret initial redus cu 18.000 de EURO.

Apartament 3 CAMERE 105 mp   – Avantaj Client: 18.000 Euro
Etaj –  4/5 Suprafata: 105 mp
Pret initial: 89.000 Euro + TVA 5 %
Pret promotional: 77.000 Euro + TVA 5 %
Pret Promotional doar pana la data de 15 ianuarie 2018: 71.000 Euro + TVA 5%!

Printre facilitatile oferite de Complex, se numara piscine exterioare, parc, strip mall - Cosmopolis Plaza, terenuri de fotbal, tenis si baschet, sala de fitness, locuri de joaca, gradinita si scoala primara, transport asigurat, farmacie si beauty salon.

Iar planuri pentru perioada urmatoare includ o noua sala de fitness cu piscina interioara inclusa. Te asteptam la o vizionare, iar modalitatea prin care te poti programa este foarte simpla: completezi formularul Afla mai multe detalii de mai jos si te vom contacta in scurt timp.