Dintre toate locurile unei locuinte, balconului sau terasei ii acordam cea mai putina atentie si poate si cel mai mic buget. Indiferent de marimea balconului sau terasei, va propunem sa il transformati in spatiul ideal de relaxare. SI daca va parea desprins din povesti, vei dori sa-ti petreci mai multi dimineti sau seri afara, savurand bautura favorita. 

Alege o locuinta cu o terasa cat mai mare, pe care o poti amenaja astfel incat sa-ti creezi propria oaza intima de relaxare.  
Va  propunem cateva idei si sugestii cum poti sa maximizezi un astfel de spatiu, oricat de mic ar fi el. 

1. Daca ai o terasa micuta, foloseste plante de diferite dimensiuni si inaltimi
, fiecare in propriul ghiveci (pentru a nu-ti ocupa din spatiul terasei si a le putea muta usor atunci cand vrei sa rearanjezi).

2. Ai destul spatiu pe terasa? Atunci poti aduce inclusiv o canapea sau un fotoliu din puf.
Adauga un covor si o masa din ratan sau bambus si vei avea sentimentul ca esti intr-o camera in aer liber.  

3. Foloseste-te din plin de cat mai multe plante.
Chiar daca sunt mici si spatiul tau e limitat, amplaseaza-le pe mai multe planuri si creeaza sentimentul ca esti intr-o gradina.

4.
Balcoanele mari ale apartamentelor cu vedere la piscina, ofera o priveliste uimitoare pe care o poti maximiza aducand natura pe terasa. Pentru a face trecerea apartament-natura cat mai fina, foloseste plante si in interior. Ia in considerare si varianta gradinilor verticale, pe care le poti monta atat in interior, cat si pe exterior.

Idei si sugestii sunt o multime, ideal ar fi sa ceri si sfatul unui arhitect peisagist, care stie cum sa maximizeze spatiul oferit de terasa. Dar pana la amenajarea terasei, alege tipul de apartament dorit, in functie de preferintele familiei tale, si hai sa-ti povestim mai multe despre facilitatile oferite viitorilor rezidenti din Cosmopolis. 

Completeaza formularul Afla detalii de mai jos si vom reveni in scurt timp cu informatii suplimentare despre cele peste 25 de tipuri de Apartamente si Vile din Cosmopolis.