Punem confortul locuitorilor complexului Cosmopolis pe primul loc, de aceea la dotarea locuintelor am optat pentru incalzirea prin pardoseala,  aceasta asigurand o degajare uniforma a caldurii.

Ideea unei astfel de incalziri nu este deloc noua. Variante asemanatoare s-au folosit inca din antichitate in China si Egipt, dar intr-o forma primitiva, desigur.  In forma actuala, incalzirea prin pardoseala este brevetata de  profesorul Baker, la inceputul sec. XX, iar in prezent, incalzirea prin pardoseala se realizeaza fie cu apa calda, fie prin incalzire electrica.

Comparativ cu incalzirea prin radiatoare, avantajul incalzirii prin pardoseala se reflecta in  felul in care este degajata caldura in camera. Daca la radiatoare aceasta se produce la un nivel ridicat fata de sol (asta inseamna ca se ridica spe tavan si apoi coboara, revine sub forma de aer rece la nivelul picioarelor), in cazul incalzirii prin pardoseala caldura este degajata uniform la nivelul solului si asigura un confort termic sporit.

In Cosmopolis, ne place sa avem locuitori fericiti si multumiti, asa ca am optat pentru incalzirea locuintelor prin pardoseala, acesta fiind doar unul din avantajele locuintelor din “Cel mai bun complex rezidential al anului 2014“.

Ce alte dotari prezinta locuintele din Cosmopolis?

Usi interioare din lemn, usa metalica la intrare, ferestre cu geam termopan, centrala proprie pe gaze, TV internet si fibra optica, parchet si am putea continua lista, dar mai bine veniti la o vizionare si va convingeti de standardul ridicat si de calitatea finisajelor.

Cum te programezi la o vizionare?

Simplu! Intra pe site-ul nostru si in partea dreapta a paginii de pornire (Homepage) gasesti formularul de contact “Afla mai multe detalii!”. Completeaza-l cu atentie si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din agentii nostri.

TE_M7340