Peste 25 de tipuri diferite de apartamente și vile sunt disponibile in Cosmopolis la preturi excelente. Iar printre acestea in fiecare saptamana va propunem o promotie speciala prin care va oferim un extra discount la o locuinta selectata.  

Cele mai bune promotii pentru apartamente noi in zona de Nord a Bucurestiului, disponibile a te muta imediat, sunt la Promotia Saptamanii. 

In perioada 15 - 22 iulie va propunem un apartament nou cu 4 camere, locuinta ideala pentru o familie cu copii. 

Stim cat de important e spatiul pentru o familie, iar in aceasta locuinta o sa aveti suficient loc pentru tot ceea ce va doriti. 


Apartament S + P + M, 141 mp
Pret intreg: 126.000 euro + TVA
Pret redus: 110.000 euro  + TVA

 


Printre  facilitatile si serviciile pe care le vei gasi in Cosmopolis si care te vor face sa apreciezi Complexul, se numara: 
- gradinita  si scoala primara in complex! Din toamna acestui an sunt sanse sa avem prima scoala primara de stat dintr-un complex rezidential. 
- centru de arta Artitudes, oportunitate excelenta pentru a invata sa cante la pian sau la chitara sau sa ia lectii de balet. 
- parc interior dedicat locuitorilor, spatiu excelent de relaxare, buna dispozitie si socializare intre parinti. 
- loc de joaca dedicat - Lana's Playground in Strip Mall Cosmopolis Plaza.  
- farmacie si supermarket in Complex, astfel ca orice ai avea nevoie vei gasi la cateva minute de casa.  


Printre facilitatile oferite de Complex se numara si Transportul Asigurat pana la statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu.  Poti sa citesti in acest articol din blog mai multe detalii despre avantajele familiilor cu copii din Complex

Cu preturi incepand de la 52.900 euro + TVA, in Cosmopolis avem diverse tipuri de apartamente noi, gata a te mita imediat.  Completeaza formularul de mai jos si programeaza o vizionare. :)