Primavara a venit in sfarsit, iar complexul rezidential Cosmopolis se scalda in soare. Cei peste 1500 de rezidenti ai acestui minioras se bucura de aerul cel mai curat din Bucuresti, padurea din apropiere este pe cale de a inverzi, iar pamantul se acopera cu covor de iarba.

Am mai amintit despre curatenia aerului din zona de Nord, si despre avantajele de a trai aici fata de celelate zone din Bucuresti, care sunt poluate. Diferenta este atat de mare, incat adeseori, chiar si cand este foarte cald, aerul este la fel de curat ca intr-o localitate montana. Despartit de oras printr-o bariera de copaci si verdeata, se poate spune despre Cosmopolis ca are aerul unei statiuni de vacanta (nu doar la figurat) ci si la propriu.

Faptul ca intregul complex rezidential  da o senzatie de statiune, pe care l-au remarcat cei dornici de vacante este un mare atu in psihologia locuintei, deoarece schimbarea de stil si decor fata de oras, peisajul aerisit, ordonat, colorat si deloc agresiv sunt factori foarte importanti in relaxare.

Va invitam deci, din nou sa ne vizitati, sa completati formularul pentru a fi contactat de un consilier si pentru a viziona apartamentele si garsonierele de vanzare in oferta de primavara Cosmopolis!