Inca din stadiul de proiect pe hartie, Complexul Cosmopolis a fost cel mai indraznet si complex proiect rezidential ce se dorea a fi dezvoltat pe piata din Romania.

Au trecut 9 ani de cand am inceput proiectul Complexului Cosmopolis in zona de Nord-Est a capitalei, recunoscuta ca fiind cea mai verde zona a orasului, iar premiile si distinctiile nu au incetat sa apara.

Cea mai noua distinctie primita de Complex, a fost pe 21 aprilie in cadrul Galei SEE REAL ESTATE AWARDS 2016 organizat de catre Europaproperty.com. In cadrul evenimentului, aflat la a 11-a editie, Cosmopolis a primit distinctia ”Best Residential Project”.

De asemenea, dezvoltatorul Complexului, Opus Land Development, a fost desemnat Best Residential Developer, iar agentul exclusiv al Cosmopolis, Coldwell Banker a primit pentru cel de-al doilea an consecutiv, premiul pentru Cea Mai Buna Agentie de Rezidential. 

premii cosmopolis_see

Din 2007, de cand am pornit proiectul Cosmopolis, am ajuns in prezent la peste 4.000 de locuitori multumiti si avem cele mai multe facilitati pentru locuitorii Complexului (incepand de la 7 piscine in interior, pana la inaugurarea unui mall in interiorul complexului, proiect ce va fi inaugurat in august 2016).

Va asteptam sa ne fiti aproape si sa ne urmariti evolutia, proiectul Cosmopolis este in continua dezvoltare. De asemenea, daca sunteti in catarea unei locuinte, va invitam cu drag sa ne faceti o vizita si sa vedeti oferta de locuinte.