Complexul Rezidential Cosmopolis a introdus pe piata una din cele mai complete oferte imobiliare la momentul actual, diferentiindu-se tocmai prin capacitatea de a pune la dispozitia clientului un intreg stil de viata de calitate superioara, nu doar o locuinta.

Deoarece pachetul de servicii care va este oferit odata cu achizionarea unui apartament in cadrul ansamblului Cosmopolis (sau exprimarea interesului in aceasta directie) este foarte amplu, trebuie sa stiti ca beneficiati gratuit si de doua servicii foarte importante pentru confortul dvs!

Primul serviciu gratuit de care va veti bucura in procesul de cumparare al unui apartament Cosmopolis este Consilierea financiara dedicata. Ajutorul specializat in aria financiara poate fi deosebit de important in luarea unei decizii si in gestionarea sau planificarea cat mai eficienta a bugetului dvs.

Acest serviciu este pus la dispozitia clientului tocmai pentru a-I usura procesul de decizie si pentru ca acesta sa poata avea contact cu o persoana de incredere, ce-I va raspunde la toate intrebarile si nelamuririle, indrumandu-l corect catre o oferta de finantare potrivita necesitatilor sale.

Daca veti decide sa cumparati o locuinta in Complexul Rezidential Cosmopolis, veti avea sansa de a descoperi si cel de-al doilea serviciu gratuit oferit: Consiliere Design Interior. Sa decorezi un apartament sau o vila astfel incat functionalitatea si esteticul sa se imbine perfect nu este tocmai usor, fiind nevoie de resurse multiple: timp, efort, disponibilitate. Insa  Cosmopolis va pune la dispozitie un designer personal, care sa gaseasca solutiile optime de mobilare si decorare pentru locuinta, oferind totodata si discounturi considerabile la achizitionarea pieselor de mobilier!

Vrei sa afli mai multe? Click AICI si intra pe site-ul nostru si cere detalii despre ofertele Cosmopolis. In cel mai scurt timp, un agent dedicat iti va raspunde la toate intrebarile.