Cu cat un oras este mai mare si mai dezvoltat, cu atat locuitorii sunt supusi la mai mult stres si la un grad ridicat de poluare.  Conform unui studiu al UE, aflam ca transportul urban produce 70% dintre poluanti si 40% dintre emisiile de gaze cu efect de sera din totalul emisiilor generate de transportul rutier. Daca adaugam si ca numarul masinilor creste constant si traficul in Bucuresti este din ce in ce mai aglomerat, ne putem imagine gradul de poluare la care sunt supusi locuitorii oraselor mari. Nu e de mirare ca weekend-urile la munte sunt adevarate gure de oxigen pentru bucuresteni.

Alternativa ar fi o locuinta in imediata apropiere a Bucurestiului, de unde sa ajungi usor la birou si in zonele centrale, unde sa te simti in siguranta, iar aerul sa fie cat mai curat, preferabil langa o padure sau intr-o zona cu multa verdeata.
Acest lucru chiar este posibil: Zona de Nord a capitalei se incadreaza perfect in descriere, iar Complexul Cosmopolis este situat in N-E Bucurestiului.

Conform Agentiei Europene de Mediu (http://prtr.ec.europa.eu), nivelul de poluare din Bucuresti este relativ moderat, cu zone centrale unde ajunge sa fie poluat, dar si cu zone verzi.

Asa cum putem observa si in poza de mai jos, Complexul Cosmopolis se afla in zona verde, privilegiata a orasului. Cei peste 7.000 de locuitori din Cosmopolis se bucura de aer curat si de mai putina poluare atat seara cand ajung acasa cat si in weekend. De aceea, optiunea achizionarii unei vile cu terasa si gradina, in care copii se pot juca in voie, iar parintii isi pot savura in liniste cafeaua pe terasa vilei poate fi o optiune ideala.  In plus, in Cosmopolis, pretul unei vile nu era exagerat, ba am putea spune ca este la pretul unui apartament central: incepand de la 95.000 Euro + TVA 5%. 

Despre facilitatile si beneficiile pe care le ai in Complexul Cosmopolis am mai scris si aici.

Vino la o vizionare sa vezi oferta de locuinte disponibila si poate sa te alaturi si tu unei comunitati de peste 7.000 de locuitori ce au la dispozitie, printre altele, 7 piscine  experioareplaja amenajata la lac, terenuri de tenis, fotbal si baschet, dar si restaurante si Strip Mall. 

Completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului si unul din consilierii nostri te va contacta in curand.

Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti