Premizele unui complex rezidential de succes, in care locatarii sa se simta ca acasa, se bazeaza si pe facilitatile pe care complexul respectiv le ofera, nu doar pe dotarile locuintelor. Plecand de la aceasta idee, in Cosmopolis am incercat sa le aducem locatarilor cat mai multe beneficii, astfel o atentie aparte din partea noastra au ocupat-o familiile tinere cu copii.

Gradinita Junior School, scoala primara, dar si locuri de joaca special dotate – le-am amenajat in cadrul complexului Cosmopolis si le-am asigurat astfel familiilor cu copii premizele unei educatii complete si la indemana. Cum gradinita si scoala sunt tot in cadrul complexului, parintii grabiti isi pot lasa princhindeii la gradinita sau scoala, dupa care sa se indrepte linistiti spre serviciu.

Intr-o cladire cu sali de grupa spatioase, luminoase, vesele si cu multe jucarii, in cadrul gradinitei Junior School copiii gasesc mediul ideal in care sa-si inceapa calatoria in universul cunoasterii.
Localizare gradinita Junior School: tot de la inceputul lui 2015, gradinita s-a mutat de curand in noul sediu de langa scoala primara, in block K2, parter,  Cosmopolis faza 2.

Pe langa gradinita Junior School,  de la inceputul anului 2015 este inaugurata  si Scoala Primara cu clasele I-IV, ce va fi data spre utilizare din toamna acestui an.

Daca esti pregatit sa renunti la chirie si sa-ti iei propria casa, intr-un complex unde dispui de cat mai multe facilitati, ia in considerare si locuintele din Cosmopolis si vino la o vizionare. Completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului si unul din consilierii nostri te va contacta cat de curand.

Te asteptam, cu tot cu prichindeii de acasa!

Fotoma.ro-18