Totul se schimba de la o zi la alta, iar singurul lucru pe care il putem face este sa mergem inainte. Si in masura in care se poate, incercam sa nu ne lasam influentati intr-un mod negativ de acest nou context social. Si va invitam si pe voi sa faceti acelasi lucru, indiferent ca e vorba de viata personala, sociala, profesionala sau poate chiar propriul business.

Va propunem un exercitiu de imaginatie: sa consideram acest moment o oportunitate din care sa invatam sa ne adaptam la noul ritm. Aceasta flexibilitate si adaptare, alaturi de intrebarile potrivite, cum ar fi: unde suntem acum si unde vrem sa ajungem, ne vor ajuta sa trecem mai usor, impreuna, peste aceasta perioada.

Pentru Cosmopolis, din perspectiva dezvoltatorului proiectului rezidential, acest moment nu este de pauza ci de full speed ahead. Invatam sa ne adaptam la noul ritm, si nu ne oprim!


Retrospectiva Cosmopolis incepe acum mai bine de 12 ani, cand am inceput dezvoltarea unui proiect rezidential unic in Romania. Si pentru ca ne plac superlativele si lucrurile excelent facute, ne-am dorit ca proiectul nostru sa fie "cel mai frumos". Si am reusit acest lucru. :)  Premiile obtinute de-a lungul timpului, rezidentii si aprecierile din online ne stau marturie. 

 

Azi, la inceput de 2020, suntem la peste 9.000 de rezidenti si peste 3.600 de locuinte finalizate. Motivul pentru care stim sa ne adaptam si sa urmam planurile este pentru ca am mai trecut printr-o criza, in 2008.

Nici atunci nu am pus stop. Ne-am continuat planurile de dezvoltare si am continuat constructia cartierului rezidential, conform cu planul initial. 


In 2020, planurile noastre merg mai departe


Si la fel vom face si acum: continuam activitatea si constructia Cosmopolis si finalizarea lucrarilor actuale, conform planului. Santierul si constructia noilor locuinte sunt adaptate la noile masuri de siguranta si doar in acest fel ne continuam activitatea. Suntem responsabili, atat fata de colaboratori, furnizori si viitori locatari, si ne dorim sa livram ceea ce am promis viitorilor rezidenti, la aceleasi standarde de calitate.

Continuarea activitatii in santier este posibila deoarece dezvoltatorul se finanteaza din surse proprii si are asigurate fonduri pentru continuarea activitatii curente si finalizarea lucrarilor incepute. 

In plus, expansiunea continua, dezvoltatorul analizeaza in continuare diferite oportunitati de achizitionare a unor noi terenuri. 


Echipa de vanzari este si ea complet functionala si la dispozitia celor care isi cauta o locuinta. Si chiar daca #StatiAcasa, continuam sa va consiliem in alegerea celei mai bune locuintei, chiar din confortul casei! 

Vizionarile s-au readaptat si suntem gata sa va oferim toate detaliile dorite atat prin telefon, mail, cat si prin vizionari prin apeluri video ale locuintelor


Stai in siguranta, vizioneaza la distanta!  

Te asiguram ca ai tot suportul echipei de vanzari, la fel ca si pana acum. Toti consultantii si membrii echipei Cosmopolis va stau la dispozitie pentru orice nelamurire, pentru a identifica si a pune in practica cele mai bune rezolvari ale oricarei situatii.  

Acum exista posibilitatea vizionarii imobilelor prin apel video pe Whatsapp, Skype sau Zoom.


In plus, suntem in contact cu toate bancile si institutiile financiare din Romania si suntem aici pentru a gasi cele mai bune variante de creditare din ofertele existente.  

Acolo unde este cazul, toate intalnirile absolut necesare sunt organizare in conditii de plina securitate, de la igienizarea spatiilor la programarea eficienta conform cu normele de distantare sociala. 


Planurile noastre merg mai departe. La fel si ale tale! 

Te asteptam cu aceleasi oferte excelente pentru locuinte, cu apartamente gata finalizate, cu semnare imediata, in care poti sa te muti de indata. 

In oferta standard avem peste 25 de tipuri de apartamente si vile la preturi incepand de la 48.110€ + TVA, iar in oferta lunii aprilie, avem apartamente 3 camere cu 2 bai si reduceri intre 7.220€ si 9.405€. 

Completeaza formular si solicita mai multe detalii despre apartamente alaturi de o vizita virtuala, fie ea pe Whatsapp, Skype sau Zoom!