Unul din avantajele de a locui in Complexul Rezidential Cosmopolis, spre deosebire de celelalte cartiere ale Bucurestiului, este organizarea interna eficienta. Datorita faptului ca locuitorii ansamblului nu sunt dependenti de serviciile si initiativele primariilor din Capitala, in Cosmopolis se poate circula excelent in orice fel de conditii meteorologice, chiar si atunci cand exista cod rosu de ninsoare.

Complexul Rezidential Cosmopolis dispune de propriile sale utilaje pentru deszapezire, care au functionat perfect in perioada codului rosu de ninsoare din ultima perioada, curatand in permanenta strazile din incinta ansamblului pentru un confortul maxim si libertatea de miscare a locuitorilor. Astfel, iarna in Cosmopolis se transforma dintr-un chin si o imposibilitate de deplasare intr-o adevarata placere, iar rezidentilor nu le ramane decat sa se bucure de atmosfera magica din Complex.

Sa mergi la o ceasca de ciocolata fierbinte pana la Cosmopolitan Cafe devine o adevarata bucurie de sezon, asadar recomandam … calduros un astfel de rasfat delicios! In Cosmopolis veti beneficia de adevaratele standarde europene de trai, lucrurile desfasurandu-se intotdeauna ordonat, eficient si cu cel mai mare grad de confort! Va dorim un sfarsit de iarna minunat in Cosmopolis alaturi de cei dragi voua. 

DSCN2743


DSCN2748