In Occident, numarul persoanelor care inchiriaza un imobil este considerabil mai mare decat al celor care aleg sa investeasca in propria locuinta. Principalul motiv este ca isi schimba imobilul in functie de locul de munca.

Avantajul: o libertate mai mare de a locui in diferite orase/ zone, in functie de preferinte si buget. 


Sa investesti in propria locuinta nu este un lucru rau, din contra. Dar daca iti doresti sa inchiriezi o locuinta unde sa te simti ca acasa, Cosmopolis este locul perfect. Facilitatile Cosmopolis, stilul de viata si compartimentarile imobilelor te vor cuceri de la prima vizionare.

Pentru ca locuintele disponibile la inchiriat se schimba constant, te invitam sa ne contactezi pentru a afla ofertele disponibile, fie telefonic (0730.177.046), fie pe e-mail rent@opus.com.ro

Oferta generala – Chirie in Cosmopolis (01.05.2020)

  1. STUDIO, 2 camere MOBILAT SI UTILAT COMPLETPret: de la 320 Euro

  2. Apartament 2 CAMERE, NEMOBILAT -  Pret: de la 300 Euro

  3. Apartament 2 CAMERE, MOBILAT SI UTILAT -  Pret: de la 350 Euro

  4. VILA MOBILATA SI UTILATA: de la 650 Euro

 Ce ar mai trebui sa stii:

- stocul variaza de la o zi la alta!
 Oferta disponibila poate fi aflata sunand la numarul de telefon 0730.177.046 sau printr-o solicitare trimisa la adresa de mail: rent@opus.com.ro 

- majoritatea proprietatilor listate pentru inchiriere au loc de parcare inclus; 

- costuri suplimentare de intretinere: mentenanta lunara (include paza, intretinerea spatiilor comune, piscine, deszapezire, acces la terenurile de sport, iluminat stradal, abonament pentru transport asigurat catre zona de N, servicii de salubritate etc) la care se adauga electricitate si gaz in functie de consum, variaza in functie de imobilul inchiriat.

Pentru mai multe detalii si informatii,
te invitam sa ne contactezi:  

telefon - 0730.177.046,
mail: rent@opus.com.ro 
  

Va asteptam intr-un Oras Numit Acasa!