Tot mai multi oameni sunt preocupati astazi de securitatea lor, din cauza incidentei tot mai ridicate a infractiunilor si a tentativelor de intrari prin efractie. Proprietarii tot mai ingrijorati de eventuale furturi sau vandalizari, iau in calcul mai multe elemente necesare pentru a-si proteja locuinta.

Detinerea unei proprietati de tip casa, vila sau apartament este o investitie costisitoare, iar unul dintre cele mai intelepte lucruri cu privire la o proprietate este aceea de a proteja familia si bunurile din interior.
Atunci cand spunem acasa, vorbim de siguranta si confort. Prin urmare cu totii trebuie sa ne luam masurile necesare asigurarii unei locuinte care sa ne confere sentimentul de acasa.

Cel mai la indemana mod de a conferi siguranta casei tale este montarea unei usi metalice antiefractie la intrarea in locuinta.

Usile metalice antiefractie asigura un timp optim de rezistenta in care hotii, de cele mai multe ori abandoneaza efractia, datorita efortului ridicat in care aceste usi pot fi deschise. Acestea sunt facute din otel galvanizat de grosime medie, ce face penetrarea destul de anevoioasa, fiind nevoie de echipamente mari si grele pentru decuparea acesteia. Sistemul de inchidere multipunct al usilor antiefractie nu permite scoaterea usii din balamale decat dupa dechidere, iar sistemul de auto-blocare face ca usa sa se blocheze la tentativa de smulgere a butucului. O usa antiefractie nu este imposibil de spart, insa necesita timp, mult efort, echipamente mari, producerea de zgomote puternice, si alte necesitati pe care spargatorii de locuinte nu le au sau trebuie sa le evite.

Specialistii Cosmopolis au optat pentru unul dintre cele mai bune solutii in acest domeniu, pentru a conferi siguranta si confort locatarilor.

Va asteptam acasa!