Inca din cele mai vechi timpuri exista in om instinctul pentru comunitate. Aristotel spunea ca "omul este din natura o fiinta sociala", asa ca nu este de mirare ca ne dorim locuinte aproape de prieteni, parinti, in centrul orasului, cat mai aproape de facilitatile zonei si cu multiple conexiuni catre diverse zone de interes - centrul orasului, locul de munca, scoala copiilor etc.

Intr-un oras asa mare cum e Bucurestiului este destul de dificil sa gasesti o locuinta care sa intruneasca toate aspectele dorite, dar iti propunem sa privesti aceasta alegere dintr-o noua perspectiva. 

Alege un apartament sau o vila care sa aiba la baza o comunitate puternica, deja formata. O comunitate de oameni optimisti, veseli, care se cunosc si care se ajuta reciproc.

Ai putea spune ca asa ceva nu exista, dar te invitam in Cosmopolis - un mic oras in sine, in plina dezvoltare. Un proiect rezidential care a crescut in 10 ani cat un oras european cu acte in regula.

In momentul de fata Complexul Cosmopolis numara peste 5.000 de locuitori, iar numarul lor este in crestere. In Cosmopolis nu iti cumperi un simplu apartament, ci aderi la un stil de viata sanatos si faci parte dintr-o familie mai mare unde vei gasi printre vecini servicii si bunuri de care poate ai nevoie.

 In plus, in Cosmopolis avem spatii comune amenajate si intretinute, fara a avea costuri mari la intretinere – ai in acest articol detalii despre cat cost intretinerea in Cosmopolis. Daca iti doresti vecini bine educati, optimisti si veseli, dispusi sa-ti vina in ajutor atunci cand ai nevoie de ceva, si o locuinta intr-un complex family-friendly, ideal pentru familiile cu copii mici, cu o multime de servicii si magazine aflate in interior, atunci vino sa vezi cum e in Cosmopolis!

Programeaza azi o vizionare:
completeaza formularul de contact din dreapta site-ului si te vom contacta in scurt timp sa-ti raspundem la eventualele intrebari si sa stabilim de comun acord ziua/ora vizitei. Hai, ne faci o vizita? :)