Sportul de dimineata ajuta organismul sa functioneze normal. Prin antrenamentele in lumina soarelui, metabolismul va fi accelerat, tensiunea arteriala se va normaliza si se regleaza ciclul trezire - somn. O ora in apa, la piscina, la prima ora a diminetii se poate simti ca o ora de relaxare si liniste.

Intre orele 6 si 8, poti sa alegi intre diverse activitati excelente pentru un inceput de zi in forma:

1. O ora de inot la piscina te va binedispune pentru toata ziua.
Ai la dispozitie 7 piscine exterioare in Cosmopolis, iar vremea buna tine cu noi, asa ca de la inceputul lui iunie, poti sa-ti faci exercitiile de dimineata la piscina. In timpul inotului, toate grupele musculare sunt puse in miscare simulatn, asadar ai parte de un antrenament complet.

Spre deosebire de alte sporturi (ex: alergat, ridicat greutati, aerobic), inotul nu iti solicita articulatiile, din contra, le menajeaza. Inotul are beneficii excelente asupra plamanilor, deoarece creste capacitatea respiratorie. Inotul este benefic pentru cei cu probleme articulare si ale spatelui. 

2. O ora de alergat pe stradutele din Cosmopolis, la primele ore ale diminetii.
Dupa 30-60 de minute de alergat pe aleile si in parcul din Cosmopolis, aerul proaspat al dimineatii te va revigora si te va face sa ai pofta de mancare. Vei avea astfel parte de o zi care incepe excelent: putina miscare, un mic dejun peste care nu vei mai sari si un tonus foarte bun pe parcursul intregii zi.
3.
  Ai la dispozitie si o sala de fitness, unde iti poti face antrenamentele de dimineata, alaturi de antrenorii din Cosmopolis. Tot ce trebuie sa faci este sa incepi antrenamentele. Nu mai amana pentru "maine", incepe chiar de azi.

Ai multiple avantaje daca alegi sa faci sport dimineata.


Exceptand faptul ca de multe ori, dupa o zi intreaga la birou, sunt slabe sanse sa mai ai energie pentru sport, exercitiile de dimineata iti stimuleaza apetitul si iti asigura un somn odihnitor si un tonus bun, datorat eliberarii de endorfine. Rezultatul: vei fi mai vesel si mai calm intreaga zi.  :)

Vino sa locuiesti intr-un Complex Rezidential in care locuitorii sunt pe primul loc, iar dezvoltatorul se gandeste constant cum sa imbunatateasca viata locuitorilor. 

Facilitatile multiple oferite in Cosmopolis sunt multiple si nu se reduc doar la cele legate de petrecerea timpului liber. Vezi AICI oferta completa de apartamente noi in Cosmopolis si vino la o vizionare, sa vezi cu ochii tai cum ar fi sa locuiesti aici.