Situat pe un teren cu o suprafata de 90 hectare, complexul rezidential Cosmopolis, isi saluta proprietarii cu inaltele si grandioasele sale constructii – blocuri de locuit sau vile armonios distribuite. Inconjurate de verdeata in proportie de 60% din suprafata, locuintele Cosmopolissunt intr-un echilibru perfect cu spatiile publice de divertisment: sali de fitness, club echitatie, locuri de joaca, piscine cu sezlonguri, plaja privata la lac, etc.

Materialele utilizate pentru realizarea acestui ansamblu, au fost alese cu grija pentru a a crea o atmosfera calda, confortabila, luminoasa. Locuintele Cosmopolis prezinta un set de caracteristici durabile, cum ar fi incalzirea radianta, iluminatul redus de energie, posibilitatea de a crea ventilatie naturala si iluminat natural  prin usi batante/glisante ingenios plasate si ferestre generoase. Acoperisuri albastre confera efectul vizual de extindere a naturii, a cerului si in jurul resedintei.

Eleganta, ca trasatura definitorie a locuintelor Cosmopolis, este completata de aspectul cald si primitor al caselor conferit de podelele din lemn si placi ceramice perfect imbinate.

Proiectate de echipa de architecti si designeri de interior, la realizarea locuintelor Cosmopoliss-au folosit elemente clasice pentru a defini un stil de viata contemporan. Gandite pentru fiecare tip de familie in parte, de la burlaci sau tineri casatoriti, la cupluri de varsta mijlocie, cu copii mari, apartamentele si casele din acest ansamblu rezidential imbina elemente delicate traditionale in designul contemporan, rezultatul fiind: case primitoare in orasul aglomerat.

Combinand confortul cu efectul vizual, locuintele Cosmopolis abunda in creativitate si personalitate. Aici veti gasi spatiile potrivite si sursa de inspiratie atat pentru burlaci, camere de familii generoase, camere pentru copii cu posibilitatea instalarii si de paturi supraetajate.

Definit de simplitate si o conexiune puternica cu imprejurimile sale verzi, Cosmopolisreprezinta casa familiei moderne. A fost conceput ca fiind o oaza personala in apropierea unui material urban aglomerat.

Intr-un astfel de apartament pitoresc, fiecare detaliu a fost menit pentru a adauga la sentimentul general de acasa – un spațiu personalizat pentru dragoste, pace si relaxare.

Haideti acum ACASA, in Cosmopolis!

HPIM50851