Dragi locuitori ai Cosmopolis, va anuntam cu bucurie lansarea Artitudes, un centru dedicat activitatilor artistice. Pornit din iubirea pentru arta in toate formele sale, Artitudes va propune cursuri de: pian, chitara, percutie, streetdance, balet, canto si teatru.  Cursurile sustinute in cadrul Artitudes Cosmopolis se adreseaza atat copiilor cat si adultilor.

Lansarea oficiala a centrului Artitudes va avea loc sambata 28 martie 2015, intre orele 11:00 si 13:00, asadar va invitam sa fiti alaturi de noi la deschiderea centrului. Va asteptam sa fiti alaturi de noi la deschiderea centrului si sa ii cunoasteti pe profesorii Artitudes si sa va bucurati de momente artistice deosebite.

Locatia Artitudes este fosta locatie a gradinitei, respectiv strada Florilor intersectie cu strada Europa.

Daca va plac propunerile noastre de a va petrece timpul liber, va invitam sa va inscrieti la cursuri in perioada 21 martie – 31 martie 2015 si veti beneficia de un discount de 30% din pretul abonamentului afisat (lunar/trimestrial).
artitudes cosmopolis

Programul saptamanal al cursurilor este:

Marti: pian, teatru, street dance
Miercuri: pian, balet
Joi: chitara, percutie

Sambata: pian, percutie, teatru, balet
Duminica: pian, chitara

Vino si descopera lumea Artitudes!
Vino si descopera Cosmopolisdesemnat cel mai bun complex rezidential al anului 2014.
Ne mandrim sa fim singurul complex ce se extinde constant, fiind conceput a se dezvolta in mai multe faze. De asemenea, inca de la inceput ne-am propus sa imbunatatim constant facilitatile oferite locuitorilor si sa fim asemeni unui orasel european.

Pana in prezent am adunat peste 3.000 de locuitori multumiti. Daca vrei sa te alaturi si tu comunitatii Cosmopolis, completeaza formularul de contact si un reprezentant te va contacta in curand.

Te asteptam in Cosmopolis! 
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti