Urmeaza luna decembrie, o luna a cadourilor si a micilor bucurii. Si cum uneori cele mai frumoase surprize sunt cele mai simple, te invitam la Flowers Boutique, din cadrul Cosmopolis Plaza, sa alegi un buchet de flori care sa insenineze ziua unei persoane dragi, fie ea mama, sotie sau iubita.In plus, adauga si o cutie de bomboane de ciocolata, iar zambetul si buna dispozitie sunt garantate. :)

Flowers Boutique din Cosmopolis Plaza te asteapta cu drag sa oferi mici bucurii, in fiecare zi.Ce puteti gasi aici?FL BTQFlori taiate (diverse varietati) in functie de sezon si nu numai, plante in ghiveci pentru interior si pentru exterior, accesorii florarie (burete vegetal, hartie ambalaj, panglici, ace si alte materiale specifice) pentru realizarea aranjamentelor florale, diversi suporti in care se vor lucra aranjamentele, lumanari de nunta si botez, pe langa flori taiate, plante de interior si exterior vor exista pentru comercializare si elemente ce pot fi usor asimiliate cadourilor florale, rame foto, albume foto, sau mici elemente de decor ce pot inveseli o camera.In cadrul florariei se vor comercializa si ghivece, masti din ceramica plastic sau sticla, vaze pentru flori, pamant ambalat, fertilizanti si tratamente fitosanitare sub forma de spray pentru plante.

 Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati la nr de telefon: 0752 504 201PS: foarte frumos si laudabil modul in care cei de la Flowers Boutique au marcat deschiderea florariei din Cosmopolis, daruind flori in Complex!  :Dflori pt toata lumea_2