Complexul Cosmopolis numara in prezent putin peste 5.000 de locuitori, iar printre acestia sunt multe familii cu copii de diverse varste.

 Pentru a le oferi tot ce aveau nevoie cat mai aproape de casa, am adus in Cosmopolis cat mai multe facilitati care sa le faca viata mai usoara - gradinita, scoala primara, locuri de joaca dedicate, iar acum mai nou, odata cu deschiderea Cosmopolis Plaza se va deschide si Baby Shop - un magazin cu tot ce ar putea avea nevoie un parinte pentru copil.

Baby Shop va pune la dispozitie produse de care are nevoie orice nou nascut din prima zi de viata intr-o varietate foarte larga de articole, cat si jocuri, jucarii creative si educationale pentru copii cu varste cuprinse intre 0-10 ani.

La noi veti gasi atat produsele si marcile cunoscute pe piata romaneasca, cat si produsele importate de catre noi de la furnizorii externi, la cele mai bune preturi din Romania.Va asteptam la Baby Shop cu produse de calitate, alaturi de:
• Garantia calitatii si provenientei produselor noastre;
• Consultanta in cele mai bune solutii in vederea alegerii produselor;
• Eficacitate si seriozitate in tratarea problemelor clientilor nostri;

 Pentru ca siguranta si confortul copiilor sunt cele mai importante aspecte, am incheiat contracte cu companii serioase, a caror produse sunt testate si sunt realizate în conformitate cu toate normele de siguranta si calitate.
 Va asteptam la Baby Shop in Cosmopolis Plaza!