Asa cum am anuntat de curand, la finalul lui noiembrie, Complexul Cosmopolis  va avea inca o facilitate destinata locuitorilor: propriul Mall, Cosmopolis Plaza.Si cum probabil sunteti curiosi ce magazine vor fi prezente in Mall, ne-am gandit sa va prezentam  pe rand magazinele din Plaza alaturi de produsele/serviciile oferite.  Incepem azi cu o Crama de Vin. sgla


Prezenti de mai bine de 11 ani pe piata de vanzari de vinuri, Crama MUSAT a reusit de-a lungul timpului sa castige cinci medalii de AUR cu vinurile importate din Italia dar si cu vinurile pe care le-au creat si desavarsit la BUDUREASCA.

 Aceste recompense obtinute nu au facut decat sa dovedeasca inca o data si sa sustina deviza Cramei, respectiv CALITATEA. 

Cat despre oferta de vinuri disponibila in magazinul din mall, la vinul vrac, oferta este diversificata: la cramele noastre gasiti astazi vinuri de la CRAMA GIRBOIU, PIETROASELE, AVERESTI, SEGARCEA si BECIU.

Am lasat la urma acest producator (BECIU) deoarece am pus bazele unui parteneriat aparte cu proprietarul acestei crame: avand o experienta de circa 30 de ani in domeniul productiei de vinuri, dl. VASILICA MUNTEANU s-a raliat la propunerea noastra de a crea vinuri exclusiviste pentru clientii magazinelor La Musat.
Sunt vinuri gandite de noi care, calitativ, vor concura cu vinuri de top imbuteliate!CRAMA_MUSATLa vinurile imbuteliate, veti gasi oferta aproape completa a celor de la BUDUREASCA, vinuri etalon in ceea ce priveste calitatea lor. Nu trebuie ratate vinurile de colectie create la BUDUREASCA pentru magazinele La Musat, cel rosu castigand doua medalii de aur la concursuri de profil. De asemenea recomandam si vinurile casei de vinuri GIRBOIU, vinuri foarte bune si la o oferta excelenta de pret.crama_poze 262Tot la noi gasiti si o oferta interesanta de spumante de la CRICOVA, OENOTERRA si chiar GIRBOIU!La magazinele noastre din Calea Mosilor nr. 260, Ion Mihalache 119 si (de acum) la Complexul Rezidential COSMOPOLIS: nu vindem doar vinuri. Clientii nostri beneficiaza de informatii, recomandari, sfaturi si solutii pentru fiecare sortiment de vin in parte.Daca v-am starnit interesul, cautati-ne la 0720.906.885 sau 0722.314.093 si nu veti regreta! Va asteptam in magazinul nostru din Cosmopolis Plaza!distinctii