Dupa o vara nu tocmai calduroasa ca in anii precedenti, a venit toamna; o toamna blanda insa, in care inca simtim mirosul de iarba verde, auzim pasarelele cantand, cerul este inca albastru curat, diminetile insorite, zilele calduroase, iar serile sunt inca senine, cu cer instelat. Terasele si parcurile inca mustesc de oameni dornici sa se bucure de aceste ultime zile de vara tarzie.

Pentru o zi frumoasa de weekend, urmarirea unui meci de fotbal la TV pare cea mai nepotrivita alegere. Dupa savurarea cafelei de dimineata si rasfoirea ziarului de duminica, cea mai potrivita alegere intr-o zi de toamna cu temperaturi varatice pare a fi o raita cu bicicleta prin cartier. Este o optiune foarte buna si dupa o zi incarcata de munca.

Asadar, pe strazile Cosmopolis, atat de linistite in zilele de weekend, pedalatul pe aleile netede si parca proaspat asfaltate, este o reala placere.

Drumurile pavate trec printre case, asadar este o ocazie buna de intalnit vecini vechi sau noi, de admirat copiii batand mingea sau jucandu-se pe spatiile verzi ori la locurile de joaca frumos amenajate. Totodata sunt multi adulti care stau la iarba verde savurand o cafea sau o gustare, bucurandu-se de o dupa-amiaza superba, sau chiar unii care profita de ultimele zile insorite pentru a-si intari bronzul, stand tolaniti pe sezlongurile de la piscine ori cele de la plaja de la lac.

Dati-va bicicleta jos de  pe raftul garajului si macar in zilele acestea frumoase uitati de TV-uri  cu ecrane plate, smartphone-uri, iPod-uri, iPad-uri, etc si faceti o plimbare linistita prin cartier, bucurandu-va ochii si sufletul cu imagini frumoase, facand miscare pentru un trup sanatos, incarcadu-va bateriile pentru restul zilelor de lucru ce au ramas din aceasta saptamana.

Va asteptam in Cosmopolis pentru cateva ore relaxante! Iar daca va decideti sa deveniti locatari Cosmopolis, acest lucru va fi posibil zi de zi!

Cosmopolis by FAE-1605