Voua ce va place cel mai mult intr-o vacanta? Ciripitul de pasarele atunci cand va treziti dimineata? Micul dejun servit pe terasa la aer curat? Prima baie de dimineata in piscina din fata hotelului? Leneveala pe sezlongul aflat pe nisip? Gustarea de dupa-amiaza servita la iarba verde?

Ei bine, acestea au fost principalele criterii dupa care s-au orientat specialistii Cosmopolis, atunci cand au dat nastere celui mai verde complex residential, intr-un cuvant atmosfera generala de vacanta.spp3Pe langa multitudinea de spatii verzi, pentru a asigura si un aer foarte curat, au amplasat complexul suficient de departe de poluarea din Bucuresti, dar totusi nu atat de departe incat accesul in/din oras sa fie dificil pentru cei care isi desfasoara activitatea de zi cu zi acolo.

Prin urmare au asigurat un procent de 60% spatii verzi pentru a crea un climat adecvat formarii unei faune generoase, astfel incat ciripitul de pasarele sa fie sunetul de fundal al complexului in fiecare dimineata.

Pentru ca baia in piscina la prima ora dimineata sa fie la indemana tuturor, pana in acest moment s-au inaugurat 5 piscine in cadrul complexului.

Iar pentru doritorii de nisip si plaja, au amenajat pe malul lacului natural din apropiere, prima plaja situata in cadrul unui ansamblu comercial.

Daca va doriti sa va simtiti in fiecare zi ca in vacanta, va asteptam sa deveniti cum noul locatar Cosmopolis. Oferta de locuinte este atat de diversificata, incat este imposibil sa nu gasiti locuinta care vi se potriveste perfect!

In plus specialistii Cosmopolis va asteapta in fiecare saptamana cu o oferta speciala, care sigur va fi pe placul tuturor.

Vizitati-ne acum!