Bilanţul pe anul 2013 a fost unul complet pozitiv şi favorabil pentru Cosmopolis. Anul trecut a fost încununat reuşite atât din perspectiva raţională, ce a implicat noi proiecte, construirea unor noi blocuri de locuinţe în incinta complexului şi sporirea confortului, cât şi reuşita pe plan uman: construirea şi agregarea unei comunităţi din ce în ce mai apropiate şi mai unite!

Suntem foarte mândri că am reuşit să creăm mai mult decât un simplu Complex Rezidenţial, Cosmopolis este acum o adevărată comunitate, un mic orăşel unde oamenii simt că fac parte dintr-o mare familie. Crearea sentimentului de “acasă” este fundamentală pentru a-I face pe rezidenţii noştri să se întoarcă seara în complexul Cosmopolis cu drag şi nerabdare.

De aceea punem la dispoziţia locuitorilor toate facilităţile necesare: sală de fitness, supermarket, grădiniţă, cafenea şi restaurant, club de echitaţie, piscină, saună, etc. În plus, evenimentele de weekend la Cosmopolis Cafe sunt din ce în ce mai frecvente, dorind să întreţinem şi uşurăm socializarea şi interacţiunea locatarilor noştri.

De asemeana, ne bucurăm să aflăm că s-au legat prietenii strânse între vecini şi, auzim frecvent poveşti despre foşti colegi de şcoală sau serviciu care nu se mai revăzuseră de ani buni, regăsindu-se ulterior în Complexul nostru. Încurajăm cu drag interacţiunile dintre rezidenţii noştri şi vă invităm să comunicaţi cât mai des, inclusiv pe pagina de Facebook Cosmopolis, de unde puteţi să aflaţi diverse noutăţi sau informaţii utile şi să fiţi la curent cu tot ce se întamplă în ansamblul nostru rezidenţial. Trebuie doar să ne dai LIKE!

Comunitatea noastră depăşeşte deja 2.000 de persoane, ajută-o şi tu să crească şi adu-ţi prietenii, familia sau colegii în Cosmopolis! Poţi recomanda agenţilor noştri de vanzări un nou client şi primeşti pe loc un bonus de 300 euro per client, ori în varianta cash sau în beneficii incluse în complexul nostru. E foarte simplu: află mai multe detalii din acest articol.