A venit frumoasa toamna cu ale ei culori bogate, cu pregatiri intense de iarna (muraturi si dulceturi) si cu petreceri amuzante (Halloween). Toamna inseamna caldura, bogatie, culori pamantii in nuante de ruginiu, burgundy, ciocolata, galben auriu si o suita intreaga de nuante de portocaliu. 

Hai sa imprumutam din nuantele minunate cu care ne rasfata si incanta toamna si sa ne infrumusetam locuinta.  Iata ce trenduri de toamna iti propunem noi:

1_bronze

 

1. Bronz – este o nuanta bogata, eleganta, pe care o poti aduce in casa prin intermediul obiectelor de decor – vaze bucuroase sa fie ocupate de crizanteme, sau prin obiecte ceva mai opulente (ex: lustre, ideale pentru zona de dining).

Le poti integra cu succes in vilele din Cosmopolis, disponibile la vanzare cu preturi incepand de la: 76.000 Euro + TVA.

Sau poti profita de oferta saptamanii 26 octombrie – 1 noiembrie 2015 – VILA P + 1 cu terasa si gradina, 4 camere/160 mp, la pretul de 141.000 Euro (TVA INCLUS).  Afla mai multe detalii aici!

 

bronze

2. Nuante de portocaliu – care vor da culoare si lumina oricarei incaperi. Combina aceste nuante cu maro si bej deschis sau piersica. 

2_portocaliu

3. “Bun ii vinul ghiurghiuliu, Cules toamna prin tarziu”, ne canta Maria Tanase. Daca tot e toamna, sezonul perfect pentru a face un vin bun, pai hai sa imprumutam din nuantele vinului si sa le aducem si in interior.

3_vin

4. Stiti ce mai sunt foarte bune si gustoase toamna? Minunatele prune, din care gospodinele prepara  magiun sau dulceata de prune cu nuci. Ce spuneti, ne jucam putin cu nuantele si amestecam minunatul violet al prunelor cu portocaliul de la dovleac?
Parol ca va arata minunat!  Si ce bine ara arata un asa aranjament pe terasa unei vile din Cosmopolis.