Cand esti in concediu, totul pare un vis!  Alegi cele mai frumoase cazari si te rasfeti in decoruri extravagante. Te bucuri de un pat king size cu saltele extrem de confortabile care fac somnul odihnitor si placut. Camerele sunt spatioase si perfect amenajate, iar daca te-ai dus la un hotel all inclusiv in Turcia, atunci te simti ca un adevarat imparat!

Gradina hotelului sau terasa unde iei masa sunt oaze pline de plante si pomi verzi, iar pe masa te asteapta o sumedenie de bunatati care-ti rasfata simturile. Plaja e la cativa pasi de hotel, la fel si piscina din interiorul complexului. Suna ca un mic colt de rai? :)

Ne putem gandi la un singur minus: ca orice vacanta, la un moment dat se termina si te intorci acasa.

Vrem sa-ti propunem urmatoarea idee: ce-ar fi sa faci din fiecare zi o mini-vacanta? Imagineaza-ti o casa atat de spatioasa si placuta, incat sa te simti intr-o continua vacanta! Iar atunci cand vei fi plecat sa-ti doresti sa te intorci mai repede acasa! Imposibil? Iti prezentam azi o astfel de locuinta, disponibila la vanzare in Cosmopolis! Da, o locuinta de vis, dedicata celor care vor sa fie intr-o vacanta continua! Si cine nu ar vrea?

Vila
Individuala despre care vorbim are 900 MP de Gradina si 300 MP Suprafata Totala Utila si este uimitoare din toate punctele de vedere! 

Locuinta dispune de Parter + 1 Etaj + Mansarda.   Casuta din povesti are 4 dormitoare, fiecare cu baie proprie, si un living fabulous de 78 MP!  Ne-am entuziasmat atat de mult de livingul cat un apartament de 3 camere, incat am uitat sa va prezentam mai intai holul de la intrare (o camera in sine!).   Bucataria este conectata cu livingul si cu holul de la intrare si sunt toate situate la parter. La etaj avem cele 4 dormitoare, fiecare dormitor cu baie proprie. Cum vi se pare dormitorul matrimonial?   Baia dormitorului  Si desigur nu putea sa lipseasca Dressing Room-ul!Ajungem imediat si la Camera Copilului, una din cele doua. Urmeaza a doua camera pentru cel de-al doilea copil. Iar la mansarda, cea de-a 4-a camera, pe care o poti dedica musafirilor care vor sa ramana peste noapte. In spatiul exterior al vilei avem 3 locuri de parcare alaturi de garaj acoperit cu intrare direct in casa.   Ca un adevarat hotel cu gradina proprie si piscina, vila noastra are:
1. Vedere catre Lac,
2. Ponton propriu,
3. Piscina incalzita (proprie, asa ca nu o imparti cu nimeni!),
4. Terasa Inchisa, si
5. Gradina Amenajata!
6. Garaj acoperit   
7. 3 locuri de parcare exterioare Iesire catre lac din propria terasa! Mai trebuie sa iti spunem ca aceasta proprietate exclusivista se vinde complet mobilata si utilata, la pretul de 450.000 Euro.

Si pentru ca pozele nu exprima decat o mica parte din realitate, hai sa vezi cum arata aceasta vila exclusivista, sa ii descoperi fiecare camera si spatiu de vis!

Completeaza formularul de contact de mai jos si programeaza o vizionare.