Numarul rezidentilor din Cosmopolis creste pe zi ce trece, iar in 2019 am trecut de 7.000 de locuitori cu joburi si business-uri cat mai diverse. Pe Ana Nagherneac am cunoscut-o mai bine atunci cand am facut sedintele foto pentru Catalina Ponor si ne-am bucurat sa aflam direct de la un Make Up Artist cat de colorate si de frumoase pot fi zilele in Cosmopolis! 

Va invitam si pe voi sa o cunoasteti pe Ana Nagherneac si, atunci cand aveti nevoie, sa va lasati cu incredere pe mainile ei. :) 

Numele meu este Ana, si impreuna cu sotul meu locuim in acest minunat cartier, numit Cosmopolis, de aproximativ 6 ani. 

Ce v-a determinat sa cumparati o locuinta in Cosmopolis?

Am locuit /vizitat si in alte complexe rezidentiale atat din capitala cat si de la pereferia acesteia. Mereu aveam senzatia ca nu este acel ceva. Cosmopolis intruneste o buna parte din “pretentiile” mele de locatar. Aspectul cel mai important a fost si ramane faptul ca este un loc linistit pentru mine si familia mea. 


Cum a decurs acomodarea in Complex?  

M-am acomodat atat de bine aici, incat am senzatia ca stau aici de o viata. Ne intelegem bine cu vecinii, ne-am facut prieteni, atat noi ca parinti, cat si copiii nostri. Acesta este si va ramane oraselul copilariei lor.
In plus, imi place mult idea de a avea biroul langa casa, este foarte comod. Cand avem nevoie sa ajungem in oras , se rezolva la fel de simplu. Transportul pus la dispozitia locatarilor are un program foarte convenabil, iar pentru persoanele cu mijloc de transport propriu situatia devine si mai simpla.  


Cum ati amenajat interiorul  noului apartament?

Atat mie cat si sotului meu ne place ideea de a veni de la serviciu intr-un ambient relaxant, mai cu seama in lunile reci ale anului, motiv pentru care am optat pentru un imprimeu floral al draperiilor. Astfel primavara e la noi 12 luni din 12. :) 

Cum s-a schimbat viata dvs de cand v-ati mutat in Cosmopolis?

Aici practic am pus primele caramizi atat ale locuintei cat si ale propriei familii. Aici au aparut pe lume minunatii nostri copii. In Cosmopolis ma reantorc mereu cu drag. Cosmopolis este “acasa”.

Ce va place cel mai mult in Cosmopolis? Care vi se pare cel mai mare avantaj pe care il ofera Complexul Cosmopolis?

Ma simt in siguranta in acest cartier, aspect care a cantarit considerabil in alegerea locuintei.


Metoda preferata de relaxare in Complex (in weekend sau in timpul saptamanii)?

Imi place sa savurez cafeaua de dimineata pe terasa atat la rasarit cat si la apus. Imi place sa ies cu familia la piscina, in parc, la un suc sau pur si simplu la o plimbare. Aici nu te plictisesti!


Ati schimba ceva la locuinta dvs? Dar in cadrul Complexului?

Desi nu avem o locuinta mica, as prefera ceva mai mare deoarece si familia intre timp s-a marit.


Ce alte facilitati ati dori sa aveti in Cosmopolis si nu sunt in prezent?

As prefera mai multe spatii de joaca pentru copii, deoarece suntem din ce in ce mai multi.


Ati recomanda prietenilor sa se mute aici si sa fiti vecini?

Cu mare drag o facem de fiecare data cand se iveste ocazia. Ne place aici si ne place ideea de a avea in jurul nostru cati mai multi prieteni. :)  


II multumim Anei pentru amabilitatea de a ne raspunde la intrebari. 
Iar pentru acele zile speciale cand ai nevoie sa un make-up special, nu ezita sa apelezi la Ana. 

O poti gasi in Cosmopolis Plaza, la salonul de beauty - ANNA PRO-VISAGE makeup studio, unde poti solicita urmatoarele servicii: 


Makeup: de zi / de seara / de mireasa
Machiaj pentru sedinte foto/video
Pensat +vopsit
Cursuri automachiaj 
Cursuri de perfectionare machiaj 


Pagina Facebook >> ANNA PRO-VISAGE makeup studio
Pagina Instagram >>  annaprovisage
Telefon:  0734.384.459