Ca Ela Craciun a fost invitatul special la o discutie in Cosmopolis despre Parenting si despre ce presupune un full time job de a fi parinte, probabil ca stiati deja. Am postat mai detaliat despre acest eveniment aici.

 Dincolo de intalnire si de cat de bine primita a fost acesta de parinti, Ela Craciun s-a simtit.... ca si cum s-ar fi intors in copilarie! :D

Cine nu isi aduce aminte de iesitul in spatele blocului si joaca de-a fata ascunselea cu prietenii de la scara vecina?! sursa poza: blog Ela Craciun   

Plusuri remarcate de Ela Craciun in Cosmopolis?
 - piscinele, lac, plaja, ponton, spațiile de joaca, cele doua gradinite, scoala
- sentimentul de comunitate functionala
- mall-ul cu o oferta mai mult decat generoasa si un serviciu de car-sharing
- senzatia de copilarie
 "intr-o vreme in care copiii nu stateau pe tableta toata ziua. (...) I-am vazut pe cei mici alergand dintr-un colt in altul, cu bicicletele, skatebordurile, fara nicio grija. Gasti de prieteni si cunoscuti se plimbau cat era ziua de lunga..."

Minusuri in Cosmopolis?

- poate putin cam departe de Bucuresti. Poate. Dar este un minus care se echilibreaza cu multele beneficii pentru cei peste 7.000 de locuitori care au ales deja sa locuiasca aici.

 Citeste pe blogul Elei Craciun intregul material despre cele cateva zile in care a locuit in Complex. Iar daca iti place Cosmopolis te asteptam la o vizionare, sa te convingi singur daca un apartament sau o vila in Complex, poate deveni acel "acasa" pe care il cauti.

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp. Pe curand! :)