Sunt aproape 5 ani de cand Marius B. locuieste in Cosmopolis, asadar a vazut Complexul dezvoltandu-se frumos in ultimii ani, iar acum a binevoit sa ne raspunda la cateva intrebari despre ce a insemnat acomodarea in cartierul rezidential ales sa-i fie casa.  

De profesie inginer IT, pe Marius cu siguranta il stiu multi dintre locuitori, multumita firii joviale si a atitudinii prietenoase, dar si pentru implicarea constanta in viata comunitatii din Cosmopolis.


Cum a ajuns sa locuiasca aici? 
Iata ce am aflat: “Initial am locuit in chirie 2 ani de zile (am testat terenul, cum se spune!) si am ramas indragostit ca in prima clipa, atunci cand am vazut cateva poze cu acest Complex Rezidential pe internet. Ulterior, am decis sa achizitionez un imobil si am ales un studio de 42 mp.”

Am fost curiosi cum si-a amenajat Marius locuinta si iata ce am aflat:

Fiind un studio micut, am amenajat in alb cu foarte putin crem si o pata de culoare. Surse de inspiratie au fost Pinterest si Ikea, iar eu am fost designerul de interior.

Multe persoane interesate a-si achizitiona un apartament in Cosmopolis se gandesc ca o sa fie complicat cu drumul acasa-birou. Oare asa greu sa fie?

Au fost momente grele si la inceput m-am speriat putin. Mi se parea ca e destul de departe de centrul Bucurestiului si oarecum si traficul era destul de deranjant in perioada in care s-a  lucrat la soseaua Pipera – Tunari.  Nu as putea spune ca intampin dificultati acum, de obicei ajung cu masina la birou in aproximativ 15 minute.

Nu prea simt nevoia de nimic in plus in Cosmopolis, am tot ce am nevoie – liniste, super vecini, gata sa sara in ajutorul tau indiferent de ora. Avem toate facilitatile posibile. Sincer sa va spun nu cred ca am vazut undeva in Europa asa ceva, si as putea spune ca m-am plimbat putin. Cosmopolis din punctul meu de vedere nu este un cartier rezidential, este un stil de viata particular.”

Inevitabil o schimbare atrage dupa sine alte schimbari, asa ca am intrebat de eventualele schimbari ce au urmat achizitiei apartamentului:

Sunt linistit si relaxat! Si inca astept sa se schimbe unele lucruri."

Cele mai mari avantaje pe care le ofera Complexul sunt “aerul curat, linistea si  SIGURANTA“.
Asta am promis de la inceput sa oferim, tocmai de aceea avem paza 24/24 asigurata de BGS si acces restrictionat in Complex.

Metoda preferata de relaxare?

Pe sezlong la piscina sau in balconul spatios bucurandu-ma de liniste si de ciripitul randunelelor si zgomotul pescarusilor. Imi place sa merg la ponton sa privesc rasaritul… e o sursa importanta de energie pentru mine.

Pare prea frumos sa fie adevarat, nu-i asa? Hai sa vedem si ce ar schimba Marius in Complex.

As imbunatati serviciul de post-sales support. Dezvoltatorul mai are putin de lucrat la acest capitol si aici nu ma refer la rezolvarea problemelor, ca de cele mai multe ori se rezolva, ci la faptul ca nu ar strica putin mai multa atentie la partea de customer care. Poate sunt eu mai pretentios, dar aici mi-as dori o ameliorare a serviciilor.

Am mai intrebat si ce facilitati ar dori sa gaseasca in plus si nu sunt in prezent in Complex, iar raspunsul lui Marius  ne-a placut foarte mult:

As dori sa se investeasca in mai mult verde! As dori comunitatea sa se mobilizeze putin in plantatul de copacei si in ingrijirea copacilor existenti. As dori ca vecinii mei sa fie putin mai implicati in problemele din cartier. Mi-as dori sa fie prezenti la sedintele organizate de administratii unde se decid lucruri importante legate de cartier. Ma gandesc, totusi, ca nu sunt prezenti deoarece se simt prea bine acasa, iar eu sunt cel care ii place sa priveasca putin in viitor.

Bravo, Marius!  Asa locuitori cu spirit de initiativa si simt civic ne dorim sa tot avem! 

Iar ultima intrebare a fost daca le-ar recomanda prietenilor sa se mute aici si sa fie vecini?

Cam in fiecare zi mi se intampla sa recomand cuiva cartierul sau sa-l laud“, a venit prompt raspunsul lui Marius.

Ne bucuram sa auzim asta si ii multumim lui Marius pentru raspunsurile la intrebari.

Va invitam sa cititi si restul mini-interviurilor cu locuitori din Cosmopolis.

✓ Cristian Buza, proprietar apartament 2 camere

✓ Carmina Podaru, proprietar studio

 Gabriela Dragan, proprietar apartament 2 camere

✓ Gabriel si Raluca Sauca, proprietari vila de tip insiruit cu 4 camere

✓ Familia Moraru, proprietari vila P+1

✓  Loredana Goaga, proprietar apartament tip studio

  Ramona Banu, proprietar apartament 2 camere

  Ada Taropa, proprietar apartament 3 camere

Vino la o vizionare si convinge-te singur daca e si pentru tine cea mai buna varianta de achizitionare locuinta. Pentru a primi o oferta personalizata si a te programa la o vizionare in Complexul Cosmopolis, completeaza formularul “Afla mai multe detalii” din partea dreapta, si unul din consilierii nostri te va contacta in curand.

 Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti