Sunt persoane care se bucura si sunt vesele doar in zilele cu soare. Si mai sunt acele persoane vesele si optimiste care se bucura de fiecare clipa si te molipsesc si pe tine cu zambetul si cu energia lor.  Avem o multime de astfel de rezidenti in Complex, care se bucura inclusiv de  tunete si fulgere frumoase, ce iti incanta privirea si te fac sa te simti mic in fata naturii dezlantuite.  

Azi vrem sa va prezentam un locuitor vesel din Cosmopolis, pasionat de furtuni si de fotografie, in general. Si uitandu-ne la pozele lui, ni se pare frumos si sigur Cosmopolis, chiar si pe timp de furtuna!

Va invitam sa il cunoasteti pe Moraru Minodor, locuitor in Cosmopolis! 

"In primul rand, buna ziua !!!!  :D   
Ma numesc Moraru Minodor, sunt inginer constructor ca profesie si locuiesc in complex de la inceputul anului 2019 intr-o garsoniera la ultimul etaj, respectiv 10 al unui bloc turn. "  


Ce v-a determinat sa cumparati o locuinta in Complexul Cosmopolis? 

Avand jobul la o distanta relativ scurta de ansamblul de locuinte Cosmopolis, am cautat sa petrec o perioada cat mai scurta in trafic, iar timpul liber sa mi-l dedic in totalitate. Asadar, daca jobul dumnevoastra se afla in Nordul Bucurestiului sau chiar si in Ploiesti, complexul este foarte accesibil...
Asta inseamna mai mult timp liber petrecut zilnic impreuna cu familia!
Suna bine, nu-i asa? 

Cum a decurs acomodarea in Complex? 

Acomodarea in Complex a fost rapida. Drumul pana la birou e scurt... 5-10 minute in functie de traficul de pe centura Bucurestiului. In oras in timpul zilei este extrem de aglomerat, poluare si mult zgomot. Dar daca jobul permite lucrul de acasa, veti gasi o oaza de liniste in interiorul complexului. 


Cum ati amenajat interiorul locuintei dvs.?


Fiind intr-o locuinta inchiriata, nu mi-am permis sa decorez in vreun fel interiorul acesteia, dar pot spune ca a fost amenajata simplu si cu bun gust. Mai exact in ceea ce priveste linia de finisaje, aceasta cred ca este standard si este bine realizata, drept pentru care ii acord nota 9 si motivez aceasta decizie prin prisma domeniului in care activez, iar pretentiile mele sunt foarte ridicate.  :) 

Cum s-a schimbat viata dvs de cand v-ati mutat in Cosmopolis?  

S-a schimbat in bine. :) 
Cele 3 ore petrecute zilnic in trafic, sunt alocate acum odihnei, cititului, realizarii de fotografii, plimbatului, etc. 

Ce va place cel mai mult in Cosmopolis? 

Faptul ca nu lipseste nimic. Exista magazine, bancomate, cafenele, locuri de relaxare, terenuri de tenis, frizerie, paza, trotuare, parcari, spatii verzi, etc.

Si cel mai important aspect...arhitectura complexului, care nu convinge din imagini, cat convinge din trairi.
Mai multe poze cu fulegere surprinse de Minodor poti vedea pe profilul lui, in albumul Electric Castle in mijlocul noptii


Care este metoda preferata de relaxare in Complex (in weekend sau in timpul saptamanii)?  


La punctul acesta nu vreau sa fiu carcotas, dar pentru mine metoda preferata de relaxare in weekend este drumetia, deci parasesc locatia si imi dezvolt continuu hobby-ul, respectiv fotografia. 

In timpul saptamanii, desi nu am experimentat, cred ca ar fi piscina dupa ora 18-19. Acestea sunt foarte bine amplasate, sunt pentru toate categoriile de varsta, iar accesul se face pe trotuare destul de generoase.  Sunt dotate cu sezlong-uri suficiente, iar atmosfera pare de o relaxare totala pentru cei mari, cat si pentru cei mici. 

Ca si amenajare peisagistica, am observat ca spatiile sunt foarte bine aerisite, sunt copaci foarte multi plantati, gazonul si toate plantele se intretin zilnic,iar curatenia este la ea acasa. 

Ati schimba ceva la locuinta dvs? Dar in cadrul Complexului? 

In cadrul locuintei as face cateva schimbari, dar minore...gen plasa de tantari care s-a rupt :)
In cadrul complexului, fiind un iubitor al naturii, clar as schimba ceva.
As imprejmui tot complexul cu o perdea forestiera, iar in centrul acesteia un traseu de bicicleta, deci activitati in beneficiul locatarilor.
Poate pe traseul acesta mai multe bancute, iluminat, flori ornamentale, etc.
Si de ce nu, alte spatii de locuit, dar observ ca acestea sunt in curs de constructie si isi asteapta locatarii. 

Ce alte facilitati ati dori sa aveti in Cosmopolis si nu sunt in prezent?  

Cred ca un cinema 3d ar fi o investitie buna. Sau poate ca acesta exista, dar nu l-am descoperit. Ramane sa mai cercetez :)

Ati recomanda prietenilor sa se mute aici si sa fiti vecini?  

As recomanda prietenilor, dar nu sa fim vecini deoarece pentru mine este o cazare temporara, o apreciez, o pot numi „acasa”, dar la finalizarea proiectelor aflate in desfasurare, cel mai probabil voi cauta sa fiu aproape de noile investitii.

Asadar, daca sunteti o familie tanara sau de orice fel, cautati linistea si caldura unei prime locuinte sau v-ati saturat de zonele inghesuite ale capitalei si vreti sa va mutati, va propun sa faceti o vizita in nordul Bucurestiului.... se prea poate sa gasiti un loc numit „acasa” si accesibil la pret !!!  :) 

PS: Cu asa apus superb, cum altfel decat relaxante ar putea fi serile de vara de la etajul 10 al locuintei?