Uram bun venit unui nou magazin din Strip Mall Cosmopolis Plaza: Ocean Fish! 

Inca din 1998 Ocean Fish este producator lider de peste si fructe de mare in Romania.
Ocean Fish are printre putinii producatori din estul Europei care a primit certificarea IFS pentru gradul inalt de siguranta alimentara a produselor, in urma atestarii facute de o echipa din Germania.

Ocean Fish este echivalent cu un standard de calitate ridicat in ceea ce priveste modul in care se comercializeaza/proceseaza pestele.

Esti curios sa afli cat mai multe informatii despre unde a fost pescuit pestele, cum a fost pescuit, cum a fost transportat, cum a fost procesat? Acestea sunt intrebari absolut normale pe care orice cumparator are dreptul sa le puna, iar raspunsurile le puteti afla de la reprezentantii nostri. Printre sortimentele disponibile in magazin se vor regasi produsele deja cunoscute din gama Ocean Fish:
- Produse proaspete (Somon, Pastrav, Dorada, etc. );
- Produse congelate (Somon Salbatic de Alaska, Caviar Somon Alaska, Salau de Nil, Cod file, peste congelat trunchi, etc.);
- Semipreparate: Produse marinate; Peste afumat; Salate de peste si icre; Alge de mare; Fructe de mare in ulei; Gama Matias Hering;
- Produse fresh in MAP (modified atmosphere packaging).

 Am dezvoltat conceptul de Strip Mall in cadrul Complexului Cosmopolis pentru ca ne dorim ca locatarii sa aiba in imediata proximitate a casei cat mai multe servicii si magazine de care ar putea avea nevoie.  

Astfel ca printre magazinele disponibile in cadrul Strip Mall Cosmopolis Plaza se numara si:  DALIA  ART ConceptVETLIFE DR CAZAN – Cabinet Veterinar,  Fly Amo Boutique – magazin haine doamne, domni si copii!,  Naturalia – Supermarketul BIO din Cosmopolis!, Levent Baklava in Strip Mall Cosmopolis Plaza,  TYN by Zaitoone - restaurant libanez,  AQUARELLE - LAUNDRY WASH,  Crama Musat , LA PETITE – Douce Revelation - cofetarie etc.
Va asteptam cu drag in Strip Mall Cosmopolis Plaza!